11.11.11 Maldegem

#AllemaalMensen

Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, klimaatverandering… Daarom pleit 11.11.11 voor een menselijk migratiebeleid #AllemaalMensen. Te midden van het harde discours brengt 11.11.11 met deze campagne een warme boodschap.

Chocoladeverkoop

Steun de 11.11.11-actie in Maldegem en koop tijdens de huis-aan-huisinzamelingen pure of melkchocolade. Je kan de 11.11.11-chocolade ook verkrijgen aan €  6 per tablet op maandagvoormiddag 5 november bij de Noord-Zuidstand op de markt. Ondertussen geniet je van een optreden van Tutti Colori, het koor van de Vierklaver.

Vrijwilligers die willen meehelpen aan de huis-aan-huisinzamelingen op zaterdag 10 november in Maldegem of zaterdag 17 november in Donk kunnen contact opnemen met de Noord-Zuiddienst via noordzuiddienst@maldegem.be of tel. 050 72 89 51. Alle vrijwilligers worden getrakteerd met frietjes.

11.11.11-run

Zondag 4 november 2018

Wandel of loop 11 rondjes van één km. Individueel of in groep (max. 11 deelnemers per groep).

Start

om 11.11 uur

Inschrijven

Prijs

deelname aan de loop- en wandelactiviteit en randactiviteiten is gratis maar je kan ter plaatse een vrijwillige bijdrage geven. Deelnemers aan de loop- en wandelactiviteit krijgen een oranje kaart (zogezegd voorlopig paspoort) en kunnen dit omruilen voor een gratis drankje.

De 11.11.11-run is een organisatie van de Noord-Zuiddienst, de ROM en de gemeentelijke vrijetijdsdiensten. De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11.

Locatie

De Piramiden in het Sint-Annapark. Na afloop kan je hier douchen.

Randactiviteiten

Wie het rustiger aan wil doen kan ook komen supporteren en/of deelnemen aan de randactiviteiten:

  • Muzikale omlijsting;
  • voorleesmoment voor kinderen;
  • touwenparcours voor kinderen;
  • hapjes en drankjes;
  • boodschappenmuur waarop iedereen een vingerafdruk kan plaatsen.

Contact