Maldegemse traditie blijft: 39ste Braderieweekend in Maldegem

24
mei
2023

Op zondag 18 juni is het weer tijd voor de Braderie in Maldegem-centrum. De braderie is een familiegebeuren met koopjes, randanimaties, optredens, vele eetstandjes en terrasjes. Plezier verzekerd!

De aftrap van de Braderie wordt al gegeven op donderdag 15 juni met tal van winkelrekjes die de handelszaken in Maldegem-centrum zullen uitstallen. Om het weekend af te trappen wordt de Marktstraat op vrijdagavond vanaf 17.00 uur een horecastraat en op zondagmiddag is het dan zover!

Braderiezondag

De Braderie gaat 18 juni van start om 14.00 uur. Tot middernacht staat Maldegem-centrum in het teken van plezier, muziek, gezelligheid. Ook een hapje en een drankje mag niet ontbreken! De horecazaken stallen hun terrassen uit en er worden ook mobiele eetstandjes voorzien.

De braderie is een familiegebeuren met koopjes, randanimaties, optredens, vele eetstandjes en terrasjes.

Randanimaties en optredens

Er worden tal van randanimaties voorzien. De jongsten onder ons kunnen zich laten schminken in een dier of … naar keuze. Een sneltekenaar maakt op korte tijd de mooiste kunstwerken en een goochelaar laat je met verbazing naar de zotste goocheltrucs kijken. Voor de avonturiers onder ons is er een hindernissenparcours en of dat nog niet genoeg is zijn er ook springkastelen.

We voorzien ook een vleugje muziek. Er zijn rondwandelende muzikanten die alle centrumstraten van de nodige muziek voorzien maar en treden ook enkele bands en artiesten op. Moonshine and Mojo, Andy live, Taste it en Tripple Malted brengen jullie de leukste optredens en toveren Maldegem-centrum om tot een mini festival.

 Wie?

 Wanneer?

 Waar?

 

Moonshine and Mojo

in de loop van de namiddag

Café ’t Voske


Andy live

vanaf 14.00 uur

Lovely Home Koffiebar


Taste it

vanaf 15.00 uur

Den Oldies


Tripple Malted

tussen 18.00 en 20.00 uur

Den Ossekop en Twit Peird


Autovrij centrum tijdens Braderiezondag

In de centrumstraten van Maldegem-centrum geldt er op zondag 18 juni een parkeerverbod vanaf 12.00 uur. Om 14.00 uur worden de volgende straten volledig autovrij gemaakt tot middernacht:

  • Stationsplein
  • Stationsstraat tot aan de hoek 39e Linielaan
  • Boudewijn Lippenstraat tot aan de hoek 39e linielaan
  • Nieuwstraat
  • Markt
  • Marktstraat
  • Westeindestraat tot de Vakekerkweg

  • Enkel plaatselijk verkeer in de Mevr. Courtmanslaan vanaf de Oude Gentweg
  • Enkel plaatselijk verkeer in de Noordstraat vanaf de Oude Aardenburgse Weg

Op deze wijze blijven de parkings van Aldi/ Euroshop; lokaal dienstencentrum Oud St. Jozef en zwembad/Gidsenlaan vlot bereikbaar voor de bezoekers.

Jij komt toch ook?

Samen maken we er een onvergetelijke editie van! Kom dus zeker eens langs! Maldegem-centrum kan er alleen maar wel bij varen.

Contact