Je kan de organisatie voor een fuif aanvragen via onderstaande link naar een invulbaar pdf-formulier.

Maldegemse inwoners en verenigingen kunnen voor het organiseren van een fuif gebruik maken van gemeentelijke infrastructuur. Als je gebruik wil maken van één van de gemeentelijke zalen, dien je éérst een zaal te reserveren vooraleer je een evenementaanvraag indient.

Opgelet: Sla het pdf-formulier eerst op je computer op, vul dan in, vergeet niet op te slaan en mail het dan als bijlage naar uit@maldegem.be

Organiseer je fuif

Privacy

Gemeente/OCMW Maldegem hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en je recht op privacy. Lees ons privacybeleid via www.maldegem.be/privacy.

Ontlenen materiaal

Heb je feest- en/of logistiek materiaal nodig voor je fuif? Neem dan een kijkje in de uitleendienst onderaan deze pagina.

Toegankelijkheid

Wij willen alle organisatoren van activiteiten in onze gemeente aanmoedigen om deze toegankelijker te maken voor personen met een beperking. De inclusieambtenaar van OCMW Maldegem kan jou heel wat tips geven om jouw evenement zo toegankelijk mogelijk te maken. OCMW Maldegem kan je ook heel wat hulpmiddelen zoals pictogrammen, hellende vlakken, draadloze micro's, enz. ontlenen. Meer informatie over toegankelijkheid vind je op de website van OCMW Maldegem.

Contact