Tweedehandsbeurs voor baby- en kinderspullen

24
mrt
2022

Zaterdag 21 mei 2022

Huis van het Kind Maldegem organiseert op zaterdag 21 mei 2022 een tweedehandsbeurs voor baby- en kindermateriaal. Gezinnen kunnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar zelf niet meer gebruiken verkopen.

Met deze tweedehandsbeurs willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. Toppers zijn babykleding, speelgoed, kinderboeken, babyspullen en zwangerschapskledij. Maar ook kinderfietsen en autostoelen doen het goed.

Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur op de site aan de kunstacademie, Mevr. Courtmanslaan 92. Bij slecht weer organiseren we de beurs binnen in de zaal K-ba.

Kindjes die klaar zijn om hun tutje af te geven, kunnen dit zaterdag 21 mei om 10.00 uur. We onthullen dan namelijk onze tutjesboom. Elk dapper kindje kan zijn/haar tutje in de tutjesboom hangen en ontvangt daarna een beloning.

Zelf spullen verkopen - reserveer je standplaats

Wie zelf baby- of kinderspullen wil verkopen, kan één of meerder tafels reserveren. 

VOLZET - Alle tafels zijn gereserveerd, het is niet meer mogelijk om een standplaats aan te vragen.

Waar?

Site Kunstacademie Maldegem, Mevr. Courtmanslaan 82-92, 9990 Maldgem. 

Bij slecht weer: Zaal K-ba, Mevr. Courtmanslaan 82, 9990 Maldegem

Wat? 

Op de tweedehandsbeurs kan je baby- of kinderspullen verkopen die nog in goede staat zijn, maar je zelf niet meer gebruikt.

Speelgoed, kinderboeken, baby- en kinderkledij, baby- en kindermateriaal, wandelwagens, koetsen, wiegen, maxi-cosi's, autostoelen, bedjes, matrassen, parken, fietsjes, winkeltjes en keukentjes, veiligheidshekjes, verzorgingstafels, zandbakken, schommelpaardjes, buitenspeelgoed, klein meubilair, ...

Prijs? 

€ 5 per gereserveerde tafel (2,40 x 0,75 meter)

Na inschrijving betaal je het bedrag (€ 5 x aantal tafels) via overschrijving op BE52 0910 2173 5709 (Huis van het Kind Maldegem) met de vermelding van je naam en het aantal tafels. 

Wanneer opstellen en afruimen? 

Vanaf 9.00 uur kan je jouw stand klaarzetten en artikelen uitstallen. De tweedehandsbeurs opent om 10.00 uur. 

Je stand opruimen kan vanaf 16.00 uur 

Als deelnemer aan de tweedehandsverkoop ben je zaterdag 21 mei 2022 aanwezig bij je standplaats van 10.00 tot 16.00 uur.  

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, diefstallen en geschillen tussen verkopers of kopers onderling. 

Raadpleeg hier het volledige reglement. 

Het aantal plaatsen voor de babybeurs zijn allemaal ingenomen, het is dus niet meer mogelijk om een standplaats te reserveren. 

Contact