Bestel nu al hét boek over de geschiedenis van Maldegem

20
mei
2020

Voorintekenprijs tot 29 augustus

Wil je ook de trotse bezitter worden van hét boek over de geschiedenis van Maldegem? Bestel dan nu al je exemplaar aan voorintekenprijs van 35 euro en voorzie alvast een plaatsje in je boekenkast!

Het boek is een uitgave van het gemeentebestuur in samenwerking met lokale heemkundevrijwilligers en omvat de geschiedenis van het Ambacht Maldegem van de prehistorie tot aan de Franse Revolutie. Later verschijnt er ook nog een tweede deel, waarin de geschiedenis na de Franse Revolutie tot en met de fusie in 1976 wordt beschreven.

Aan dit eerste deel is vele jaren gewerkt door Hugo Notteboom en medeauteurs Ronny Debbaut en Paul Van de Woestyne. Zij werden hierin bijgestaan door een ervaren redactiegroep. Het boek is geschreven op basis van geheel nieuw archiefonderzoek en gegevens uit eerder verschenen publicaties. Bijzondere aandacht is besteed aan de illustraties, alsook aan het kaartmateriaal, waarvan verschillende zijn getekend door Rudi Longueville. Het uitgebreide namenregister is samengesteld door eindredacteur Freddy Pille.

Het collector’s item over onze gemeente telt 400 bladzijden, heeft een harde linnen kaft, is rijk geïllustreerd en in vierkleurendruk.

Je kan het boek nu aan voorverkoopprijs van 35 euro online bestellen via www.maldegem.be/boekgeschiedenis of via 050 72 89 79.