Bib aan huis

 

Door de heropening van de bibliotheek, werd de algemene thuisleverdienst stopgezet. De bib aan huis dienstverlening werkt opnieuw volgens de normale procedure. 

 

Wat is bib aan huis?

Bib aan huis is een service die bibliotheekmateriaal aan huis bezorgt bij volwassenen die (tijdelijk) niet of minder mobiel zijn. Een vrijwilliger komt op regelmatige tijdstippen langs met boeken, films of tijdschriften. De bibliotheek wil op die manier zoveel mogelijk Maldegemnaren in contact brengen met verhalen, films, boeken,..

 

Voor wie is het? 

Voor alle inwoners uit Groot Maldegem. Ben je nog geen lid van de bibliotheek, maar wil je toch van de dienst gebruik maken? Geen probleem, we zorgen ervoor dat je als nieuw lid geregistreerd wordt.

 

Hoe werkt het? 

Je vult eerst een contactformulier in. Daar geef je je persoonsgegevens in. Je kan er ook aangeven welke boeken, films je graag leest of bekijkt. Daarna gaat de bibliotheek op zoek naar een vrijwilliger die bij je in de buurt woont. De vrijwilliger contacteert je voor een kennismaking. Vanaf dan is hij/ zij je aanspreekpunt en leverancier van vers leesvoer.

 

Vrijwilliger worden?

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Bib aan huis? Vul dan het contactformulier vrijwilliger bib aan huis in. We nemen je op in onze databank, maar het kan wel zijn dat je niet onmiddellijk een klant aan je toegewezen krijgt.

 

 

 

 

 

Contact