CC Den Hoogen Pad brengt je volgend seizoen candy for the brain!

23
mei
2018


Gisteren maakten de abonnees van CC Den Hoogen Pad, de erkende Maldegemse verenigingen en cultuurliefhebbers als eersten kennis met het nieuwe seizoensprogramma 2018-2019. Het programmatiecomité gidste de aanwezigen doorheen het aanbod en stand-upcomedian Han Coucke gaf een voorsmaakje van zijn show die je in januari 2019 in CC Den Hoogen Pad kan bijwonen. 

 

Candy for the brain

Cultuur heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Een bezoek brengen aan een toneelvoorstelling of concert werkt immers ontspannend. Bovendien is het een gelegenheid om tijd alleen of in gezelschap van vrienden en familie door te brengen, en ook dat brengt rust in je hoofd.

Maar cultuur ontdekken stimuleert ook de ontwikkeling van onze hersenen. Hoe eerder en hoe langer we met diverse vormen van cultuur in aanraking komen, hoe beter. Kortom, cultuur is broodnodig voor ons brein!

 

Kom proeven van het gevarieerde “menu” van CC Den Hoogen Pad dat de Cultuurdienst samen met de vrijwilligers van het programmatiecomité heeft samengesteld. Den Hoogen Pad serveert voor elk wat wils: voor jong én oud, zowel theater als muziek, zowel gevestigde namen als nieuw talent.

De seizoensbrochure met het volledige programma en tarieven wordt per post bezorgd aan het klantenbestand van CC Den Hoogen Pad, kan je halen bij alle gemeentelijke verdeelpunten of raadplegen via www.denhoogenpad.be.

 

Start ticketverkoop

De ticketverkoop start zowel online via www.maldegem.be/webshop, als aan het loket van CC Den Hoogen Pad en het UiT-loket in het gemeentehuis op woensdag6 juni om 9.00 uur.


Tip: nog nooit online tickets gekocht voor CC Den Hoogen Pad? Dan raden we ten zeerste aan om je op voorhand te registreren via www.maldegem.be/webshop, zodat je bij de start van de ticketverkoop op 6 juni enkel hoeft in te loggen en meteen je tickets kan kopen. Hou bij registratie je identiteitskaart bij de hand om je rijksregisternummer in te vullen.

 

 

Contact