CC Den Hoogen Pad: start ticketverkoop seizoen 2017-2018

24
mei
2017

seizoensbeeld CC Den Hoogen Pad 

Ticketverkoop start op woensdag 14 juni


Gisteren maakten de abonnees van CC Den Hoogen Pad en de erkende Maldegemse verenigingen als eersten kennis met het nieuwe seizoensprogramma 2017-2018. Het programmatiecomité gidste de aanwezigen doorheen het aanbod en stand-upcomedian Kamal Kharmach gaf een voorsmaakje van zijn show die je in mei 2018 in CC Den Hoogen Pad kan bijwonen.

 

Seizoen 2017-2018: cultuur op zak
De programmatie van CC Den Hoogen Pad is net als een goede jeans: tijdloos, onmisbaar en aanwezig in het cultuurlandschap. Het publiek kan zich dit jaar laten bekoren door vaste waarden in het cultureel landschap of verrassen door nieuw, jong talent of talent van eigen bodem. Kinderen en gezinnen kunnen zich laten onderdompelen in de wereld van de reuzen. Kortom, met een ticket van CC Den Hoogen Pad heb je letterlijk cultuur op zak!
De seizoensbrochure met het volledige programma en tarieven wordt per post bezorgd aan het klantenbestand van CC Den Hoogen Pad, kan je halen bij alle gemeentelijke verdeelpunten of raadplegen via www.denhoogenpad.be.

 

Start ticketverkoop

De ticketverkoop start zowel online via www.maldegem.be/webshop, als aan het loket van CC Den Hoogen Pad en het UiT-loket in het gemeentehuis op woensdag14 juni om 9.00 uur.

Wie zich nog niet geregistreerd heeft, kan dit doen via www.maldegem.be/webshop. Hou je identiteitskaart bij de hand om je rijksregisternummer in te vullen.
Tip: we raden ten zeerste aan om je op voorhand te registreren, zodat je bij de start van de ticketverkoop op 14 juni enkel hoeft in te loggen en meteen je tickets kan kopen.

Contact