Facebook_banners_seizoenstijl

Coronamaatregelen Den Hoogen Pad

 

Samen zorgen we voor een coronaveilige activiteit.

Wij volgen hiervoor nauwgezet de relevante protocollen om zo de veiligheid van jullie, onze bezoekers, en van onze medewerkers te garanderen. Respecteer daarom zeker onderstaande maatregelen.

Wijzigingen aan de maatregelen worden gecommuniceerd via deze website en onze Facebookpagina, alsook rechtstreeks aan de tickethouders.

 

Deelname

  • Als je ziek bent en/of de voorbije week symptomen van Covid-19 vertoonde, blijf je thuis. 
  • Volwassenen uit een risicogroep* zijn welkom, maar hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf een inschatting van het risico gemaakt hebben.
  • Kinderen uit een risicogroep* zijn welkom, maar hun aanwezigheid impliceert dat hun ouders (eventueel na overleg met de huisarts of behandelende arts) een inschatting van het risico hebben gemaakt.

* tot de risicogroep behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziektes, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is. 

 

Aanwezigheidsregister

Van elke activiteit wordt een register bijgehouden van aanwezigen en medewerkers. Per bubbel worden telkens van één persoon minimaal volgende gegevens genoteerd: voornaam, familienaam en telefoonnummer. Hij/zij zal bij een geval van besmetting de gegevens van de andere leden van zijn/haar bubbel moeten doorgeven aan de tracing-instanties.

Deze aanwezigheidslijst kan op vraag ter beschikking worden gesteld aan de bevoegde tracing-instanties. De gegevens worden tot 14 dagen na de activiteit bewaard en daarna vernietigd.

 

Algemene maatregelen

  • Reserveer je plaatsje of koop je ticket op voorhand.
  • Kom op tijd.
  • Volg steeds alle richtlijnen van de medewerkers ter plaatse.
  • Het circulatieplan dient strikt gevolgd te worden.
  • Het gebruik van een mondmasker is sinds 1 september 2021 niet langer verplicht bij deelname aan een culturele voorstelling met minder dan 200 toeschouwers. We raden evenwel aan om een mondmasker mee te brengen en dt te gebruiken bij drukte of andere situaties waarbij geen sociale afstand van 1,5 meter kan gehouden worden of wanneer je je daar veiliger bij voelt.
  • Respecteer de opgelegde hygiënische maatregelen.

 

Na de voorstelling

Vertoon je in de weken na de voorstelling symptomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts en laat je testen. Indien je positief blijkt voor Covid-19, laat dan zeker weten dat je een voorstelling bijwoonde en geef onze contactgegevens door aan de contactopvolging instanties.

 

Contact