Energiecafé Maldegem: gewijzigde datum en locatie

11
okt
2017

Het energiecafé, een avond over energiezuinig wonen van Woonwijzer Meetjesland en Natuurpunt en Partners i.s.m. het gemeentebestuur Maldegem, gaat niet door op donderdagavond 12 oktober in het gemeentehuis en wordt verplaatst naar dinsdag 7 november om 19.30 uur in het Dakkaffee van het lokaal dienstencentrum Oud St. Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92 in Maldegem.

De infoavond is gratis. Gelieve wel in te schrijven bij Natuurpunt (elif@npmeetjesland.be of 0473 68 85 95) of bij Woonwijzer Meetjesland (liesbet@woonwijzermeetjesland.be of 09 378 61 70).

Energiecafé?

Tijdens een gezellige avond praten we samen over energiezuinig wonen. We bespreken hoe groot de CO₂-uitstoot in je gemeente is, en hoe we de uitstoot via energiezuinig wonen naar beneden kunnen halen. We presenteren ook enkele energie-acties waarbij je kan aansluiten. Op het einde van de avond kan je persoonlijke advies over energiezuinig wonen vragen aan onze expert.

 

Jouw energie-idee

Het energiecafé draait echter vooral om het volgende: jouw energie-idee! Wat versta jij onder een energiezuinig Meetjesland? Hoe kunnen we zuiniger wonen? Welke acties moeten we hiervoor ondernemen? Deel je idee en mening over energiezuinig wonen, en hoe we dit kunnen aanpakken.

 

Stroomcoaches voor het Meetjesland!

Het energiecafé kadert binnen het project ‘Stroomcoaches voor het Meetjesland.’ Om het energieverbruik in de Meetjeslandse woningen duurzamer en goedkoper te maken organiseren we verschillende acties: een analyse van het verbruik van je toestellen, een groepsaankoop energiezuinige toestellen en de online registratie van je energieverbruik. Neem een kijkje op de website www.energiebesparenmeetjesland.be voor meer informatie over de acties.

Contact