FabLab agenda

HET FABLAB IS MOMENTEEL ENKEL BESCHIKBAAR VOOR ABONNEMENTHOUDERS. RESERVEREN KAN VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG.

Intakemomenten

Op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag kan je een afspraak vastleggen voor de basisuitleg over het gebruik van het fablab. Tijdens dit moment wordt alles overlopen zodat je vlot kan starten. We peilen ook naar je basiscomputerkennis. Meer info over het open FabLab vind je op de pagina Open FabLab - wordt abonnee.

Workshops & opleidingen 

Workshops

De bibliotheek probeert bij zoveel mogelijk activiteiten een klein maakmoment te voorzien. Wil je deelnemen aan een maakmoment, dan moet je ook deelnemen aan de andere activiteit.

Opleidingen

Afhankelijk van de vraag zal de bibliotheek opleidingen in het gebruik van het Maldegemse FabLab organiseren. Deze opleidingen dien om je op weg te helpen in het tekenen van 2D- en 3D-objecten. De bibliotheek organiseert geen opleidingenreeksen. Hiervoor kan je terecht bij het volwassenenonderwijs.

Reservatie

HET FABLAB IS MOMENTEEL ENKEL BESCHIKBAAR VOOR ABONNEMENTHOUDERS. RESERVEREN KAN VAN MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG.

 

14-19 september

 

    lasercutter 3D-printer vinylsnijder
maandag voormiddag      
  namiddag      
dinsdag voormiddag      
  namiddag      
woensdag voormiddag      
  namiddag  gereserveerd  

 

donderdag voormiddag  gereserveerd    
  namiddag      
vrijdag voormiddag      
  namiddag       
zaterdag voormiddag      

 

 

Reserveren van toestellen is enkel mogelijk door abonneehouders. Reserveren van toestellen  (door abonneehouders) kan via de Maldegemse webshop, onder locatie fablab-bibliotheek. Je moet hiervoor een account op de webshop hebben en een machtiging van de bibliotheek. 

Contact