151026_bib-1-van-1.jpg

FabLab agenda

Intakemomenten

Op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag kan je een afspraak vastleggen voor de basisuitleg over het gebruik van het fablab. Tijdens dit moment wordt alles overlopen zodat je vlot kan starten. We peilen ook naar je basiscomputerkennis. Meer info over het open FabLab vind je op de pagina Open FabLab - wordt abonnee.

Workshops & opleidingen 

Workshops

De bibliotheek probeert bij zoveel mogelijk activiteiten een klein maakmoment te voorzien. Wil je deelnemen aan een maakmoment, dan moet je ook deelnemen aan de andere activiteit.

Opleidingen

Afhankelijk van de vraag zal de bibliotheek opleidingen in het gebruik van het Maldegemse FabLab organiseren. Deze opleidingen dien om je op weg te helpen in het tekenen van 2D- en 3D-objecten. De bibliotheek organiseert geen opleidingenreeksen. Hiervoor kan je terecht bij het volwassenenonderwijs.

* Plexi en reflectie, donderdagavond 6 juni, 18h30-20h30: bibliothecaris Thomas De Groote toont hoe je met plexiglas een leuke trofee kan maken. We frissen ook enkele tekentechnieken in inkscape op. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Deze workshop kost 5 euro. Inschrijven kan via de Maldegemse webshop vanaf dinsdag 9 april.

 

Reservatie

Hieronder vind je een overzicht van de reservaties door abonnees

De laptop is niet beschikbaar op 15 juni.

  

periode 15-22 juni

 

    lasercutter 3D-printer vinylsnijder
woensdag voormiddag      
  namiddag    

 

vrijdag voormiddag      
  namiddag      
zaterdag voormiddag      

 

Reserveren van toestellen is enkel mogelijk door abonneehouders. Reserveren van toestellen  (door abonneehouders) kan hier.

Contact