Gezocht: Maldegemnaars die zich inzetten voor kwetsbare groepen

22
jul
2022

Word jij onze duurzame held?

Stel jezelf of een vriend hier kandidaat

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we ook dit jaar onze duurzame lokale helden in de kijker tijdens de Week van de Duurzame Gemeente van 18 tot 25 september. Dan zetten we onze duurzame helden nog eens verdiend in de spotlights.

#Laatniemandachter

Dit jaar ligt de focus op het principe ‘Laat niemand achter’. Dit principe staat voor het engagement van alle VN-lidstaten om armoede uit te roeien, om een einde te maken aan discriminatie en uitsluiting, en om te verzekeren dat de meest kwetsbare groepen in onze samenleving alle kansen krijgen. 

We gaan dus op zoek naar inwoners, organisaties, bedrijven, verenigingen,… in Maldegem die door hun acties bijdragen aan inclusie, gelijkheid, armoedebestrijding of een stem geven aan kwetsbare groepen.

Doe je ook mee?

Ben jij een vrijwilliger, vereniging, ondernemer of nam je zelf een inspirerend initiatief rond dit thema? Draagt jouw voorstel bij aan een duurzame samenleving? Dan ben jij de held die we zoeken!

Stel jezelf of een vriend kandidaat  vóór zaterdag 27 augustus 2022 door een mailtje te sturen naar info@maldegem.be of vul onderstaand webformulier in.

Stel jezelf of een vriend hier kandidaat

Wat doet een duurzame held tijdens de Week van de Duurzame Gemeente! Gewoon z'n ding! Wij zorgen voor campagnemateriaal om je heldenstatus in de kijker te zetten!

De verkozen helden worden bovendien tijdens de campagneweek in september in de kijker gezet op de gemeentelijke communicatiekanalen.

Contact