Gloednieuw deze zomer: Sport@Park Maldegem

13
mei
2022

Deze zomer starten we met een gloednieuw sportief concept: Sport@Park Maldegem. De hele zomer lang zal je achteraan het Sint-Annapark een sport-strandzone vinden waar je leuke sporten kan beoefenen.

Vanaf 1 juli tot en met Maldegem kermis (25 september) bouwen we een deel van het Sint-Annapark om tot een sportieve zone:

Strandzone

Naast het voetbalterrein leggen we een strandzone waar je heel wat leuke beachsporten kan beoefenen. Thé place to be voor een leuk beachvolleybaltornooi, een partijtje beachsoccer of een wedstrijd petanque! Je strandstoel openklappen en supporteren is uiteraard ook toegelaten.

Pumptrack

Zin om te stunten op wieltjes? Op en rond de heuveltjes achteraan in het Sint-Annapark voorzien we deze zomer een superleuk pumptrackparcours. Een pumptrack is een fietsparcours met hobbels, bulten en snelle bochten. Je rijdt door de pumptrack zonder te trappen, maar door pompende bewegingen te maken met je armen en benen. Een pumptrack is superleuk voor BMX’ers, mountainbikers en andere waaghalzen op wielen!

Obstacle course

Naast jeugdlokalen De Piramide bouwen we een obstacle course. Een obstacle course is een hindernisbaan met ringen, touwen, monkey bars, enz. Om de eindstreep te halen moet je springen, klauteren en klimmen.

Initiaties en wedstrijden voor jong en oud

We willen iedereen aanmoedigen om deze zomer te komen sporten in het Sint-Annapark. Sport@Park Maldegem zal daarom de hele zomer vrij toegankelijk zijn. Wie zin heeft om te oefenen op de pumptrack, te volleyballen op het sportstrand of te klimmen en klauteren op de obstacle course is meer dan welkom.

We zullen heel wat leuke initiaties en wedstrijden organiseren en zal je in de sportzone ook regelmatig leuke attracties vinden zoals springkastelen, opblaasbare hindernisparcours, enz. Alle initiaties en activiteiten in Sport@Park Maldegem zullen communiceren via onze gemeentelijke communicatiekanalen en uiteraard ook hier op de website. 

Maldegemse verenigingen die het sportstrand, de pumptrack of obstacle course willen reserveren voor een leuke activiteit, kunnen een aanvraag indienen via onderstaande knop.

Dien hier je aanvraag in 

Contact