High five: daar is het nieuwe seizoen van CC Den Hoogen Pad!

23
jun
2022

Waar zijn die handjes? Klaar voor een nieuw seizoen in CC Den Hoogen Pad? Wij alvast wel! Niet toevallig vormen handen het centrale element van onze seizoenscampagne. Een mooi symbool voor alles wat de voorbije twee jaar niet of veel te weinig mogelijk was: een warme handdruk, high-five geven, elkaar eens goed vastpakken, met twee vingers een vredesteken of rocksymbool maken… en last but not least het enthousiaste handgeklap voor de vele artiesten die we opnieuw mogen verwelkomen in CC Den Hoogen Pad.

Ons programma is gevarieerder dan ooit. Muzikale nostalgie met Stijn Meuris die ons het verhaal van de new wave serveert en een nostalgische knipoog naar de jaren ’90 tijdens het avondje comedy met Guga Baul en Jonas Van Thielen. Niet-alledaagse muziekvoorstellingen zoals Augustijn, het trio Lien Van de Kelder of het Gentse Madrigaalkoor dat ons trakteert op hemelse gezangen. Kommil Foo die hun splinternieuwe cabaretvoorstelling try-outen. En heb je ooit Bart Van Loo horen vertellen over de Bourgondische tijden? Een wervelende brok cultuurgeschiedenis, deze maal in theatersetting! Imam Khalid Benhaddou duikt in zijn lezing dan weer in een brandend actueel thema: de islam. En tot slot schuwen Tine Embrechts en haar vrienden het tragikomische theater niet met Perpetuum Mobile, terwijl ook de theaterklassieker King Lear niet ontbreekt.

Ontdek op www.maldegem.be/cc-den-hoogen-pad al onze smaakmakers van komend seizoen!

Ticketverkoop

Je kan je tickets online kopen via www.maldegem.be/webshop, aan het loket van CC Den Hoogen Pad en aan het UiTloket in het gemeentehuis.

Contact