Huis van het Kind Maldegem lanceert een zindelijkheidskoffer 

5
okt
2022

De plaskoffer van Konijn

Ouders die hun kindje willen leren op het potje gaan, kunnen vanaf nu bij Huis van het Kind Maldegem de plaskoffer van Konijn ontlenen. De plaskoffer van Konijn is een zindelijkheidskoffer met stickerkaarten, materiaal, info en tips om de zindelijkheidstraining op een leuke en ontspannen manier te starten.

De koffer ontlenen kan gratis voor een periode van 4 weken.

Klik hier voor meer info en reservatie

Op elk potje past een kindje

Op het potje gaan is een belangrijke stap voor een kind. Elk kind wordt zindelijk op zijn eigen tempo. Het is belangrijk om een peuter hierbij te ondersteunen. Huis van het Kind Maldegem wil ouders hierbij helpen. De plaskoffer van Konijn is een koffer die kinderen helpt bij het zindelijk worden. Aan de hand van stickerkaarten en dagfiches zetten we ouders op weg met een beloningssysteem om hun peuter zindelijk te maken.

Aan de slag!

Je kan de koffer gratis lenen voor een periode van 4 weken via www.maldegem.be/plaskoffer. Je kiest een moment uit die voor jou best past en kan de koffer daarna afhalen in Huis van het Kind Maldegem, mevr. Courtmanslaan 92.  

Wil je als school, kinderverzorgster of leerkracht aan de slag met het thema? Ook dan kan je een koffer van Konijn lenen met tal van materiaal en didactische spelletjes lenen. 

Contact