Infomarkt ‘Kleit Parelt’ op maandag 5 juni

25
mei
2023

De site nabij De Berken in Kleit verandert binnenkort in een groenblauwe klimaatbestendige plaats. Op deze locatie geven we ruimte aan water en gaan we maximaal vergroenen en ontharden.

We zullen de site omtoveren tot één grote onthaastingszone voor jong en oud. Het huidige speelterrein zullen we deels ontharden en opfrissen met meer groene rustplekken, natuurlijke speelelementen en een buitenklas. Dit terrein zullen we verbinden met het recent aangekochte stuk weiland ten zuiden van het terrein. We zullen deze plek groen inrichten met heel wat ruimte voor water en open speelzone. Het hele terrein wordt een echte groenblauwe parel waar men even kan genieten van de natuur of vrienden en familie kan ontmoeten.

Participatietraject

Heel wat verenigingen en organisaties maken dagelijks gebruik van de site. Omdat wij het belangrijk vinden dat de site voldoet aan hun noden en wensen werd een uniek participatietraject opgestart. Aan de hand van verschillende ontwerpsessies werd een voorontwerp uitgewerkt. Wij wensen dit voorontwerp toe te lichten aan alle buurtbewoners en geïnteresseerden tijdens een infomarkt op maandag 5 juni. Tijdens deze avond kan je de plannen inkijken, suggesties geven en vragen stellen.

Infomarkt ‘Kleit Parelt’

Waar? VBS De Kleiheuvel  (Kleitkalseide 107, 9990 Maldegem)

Wanneer? Maandag 5 juni 2023 vanaf 19.30 uur

Inschrijven? Op voorhand inschrijven is verplicht via dit webformulier of tel. 050 72 89 53