Joepiejajee! Vrijetijdsaanbod zomervakantie 2019

23
apr
2019

Deze week worden de brochures met het gemeentelijk zomeraanbod voor kinderen en tieners in alle Maldegemse scholen bedeeld. Inschrijven kan vanaf zaterdag 4 mei om 9.00 uur via www.maldegem.be/webshop. Wie nieuwsgierig is naar de activiteiten kan de brochure ook digitaal raadplegen via www.maldegem.be/overzicht-vrijetijdsaanbod-vakanties!

De vrijetijdsdiensten hebben opnieuw een uitgebreid zomeraanbod voor kinderen en jongeren in elkaar gebokst. Online inschrijven kan, zowel voor mensen die in Maldegem wonen als mensen die niet in Maldegem wonen, vanaf zaterdag 4 mei om 9.00 uur via www.maldegem.be/webshop. Inschrijven is nodig voor alle activiteiten in de brochure, behalve voor speelpleinwerking Kleit en Adegem. De vrijetijdsdiensten raden iedereen aan zich vóór 4 mei al te registreren of logingegevens te testen. Registreren is nodig voor alle activiteiten, speelpleinwerking en IBO De Zandloper. Alle info over inschrijven en registreren vind je in de brochure of online via https://www.maldegem.be/vakantieaanbod-vrijetijd.

Wie zaterdag 4 mei problemen heeft om online in te schrijven kan bellen naar tel. 050 72 86 28. Vanaf maandag 6 mei kan je ook inschrijven bij de Jeugddienst, het UiTloket of de Sportdienst tijdens de vaste openingsuren.

Wie recht heeft op een UiTPAS Meetjesland met kansentarief krijgt op sommige activiteiten in de brochure 75% korting op de deelnameprijs. Wie in het bezit is van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief kan niet online inschrijven, maar kan vanaf 4 mei om 9.00 uur mailen naar uitpas@maldegem.be of bellen naar tel. 050 72 86 28 met de vermelding van naam, adres en geboortedatum van je kind, de gewenste activiteiten en het UiTPASnummer van je kind.

Contact