Koop nu je tickets voor de Parkcross

1
dec
2022

Mis niets van de 16de editie van de Maldegemse Parkcross en koop nu je ticket(s). Dit kan zowel online als in fysieke verkooppunten. Voor slechts € 12 beleef jij op woensdag 8 februari een hele namiddag vol topsport. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen net als mensen met een beperking.

Ticketverkoop is begonnen

Koop hier je tickets

De herkansing van het wereldkampioenschap veldrijden. Dat wil je toch echt niet missen. Koop vanaf nu je tickets voor de Parkcross. Dit kan zowel online via www.parkcrossmaldegem.be als in verschillende fysieke verkooppunten in en rond Maldegem. Alle locaties waar tickets worden verkocht kan je ook terugvinden op www.parkcrossmaldegem.be.

VIP-tickets

Wij bieden drie formules aan. Je kan kiezen voor het ‘Parkcross all-in’ pakket van € 195/p.p. met walking dinner, dessertbuffet en afterwork. Verder hebben we ook de ‘Parkcross dessertbuffet en afterwork’ formule van € 85/p.p. en de ‘Parkcross afterwork’ formule van € 55/p.p. in de aanbieding. Bij elk van deze VIP-pakketten is er bovendien een toegangsticket voor de Parkcross inbegrepen.

Interesse in één van bovenstaande VIP-formules? Neem contact op via parkcross@maldegem.be.

Parkcross en Maldegemse Wielerweek

Hou zeker ook onze website www.parkcrossmaldegem.be in de gaten. Je vindt er alle nieuwtjes en de nodige informatie over de Parkcross en Maldegemse Wielerweek.

Maldegemse Wielerweek? Jawel, van vrijdag 3 tot zondag 12 februari worden tal van wieleractiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Een wielerexpo, wielerquiz, wielercafé, kidsparkcross, WK-dorp en nog zoveel meer. Zet het in je agenda.

Contact