KUMA zorgt voor creatieve zomer

14
jul
2020

Zin in een creatieve zomer?! Lees hier wat de Kunstacademie Maldegem (KUMA) voor jou in petto heeft:

  • Wie passeert aan de kunstacademie, heeft ongetwijfeld al de houten constructie in de voortuin opgemerkt. Met het zomerproject KOMMA nodigt KUMA iedereen uit om tekeningen, teksten, schilderijen, sculpturen, gedichtjes… te creëren en op te hangen aan de constructie. Geen papier of doek? Gebruik dan het houten staketsel zelf! Waarop wacht je?!
  • Jonge creatievelingen kunnen zich deze zomer ook uitleven dankzij de twee leuke DOE-boekjes van de kunstacademie. Je vindt de boekjes in de openbare gebouwen zoals de bib en het gemeentehuis of je kan ze downloaden via www.academiekuma.be/info.

  • Wie benieuwd is naar het werk van de vele leerkrachten en leerlingen, kan surfen naar de online zomerexpositie via www.academiekuma.be/info (zomerexpositie blogspot).
  • Kom je toch liever live bewonderen, noteer dan alvast de expositie van de afgestudeerden in je agenda. De expositie gaat door op zaterdag 29 en zondag 30 augustus, telkens van 10.00 tot 18.00 uur.

  • Op 1 september verwelkomt de kunstacademie vertrouwde én nieuwe gezichten graag voor een nieuw schooljaar met coronaveilige maatregelen. Er is keuze uit verschillende richtingen voor kinderen, jongeren en volwassenen, inclusief een nieuwe richting Grafiekkunst voor volwassenen. Alle info over de lessen en inschrijven vind je via www.academiekuma.be. Inschrijven is mogelijk tot 27 september. Je kan een gratis proefles volgen.

 

Contact