LH_2024_FB-pageheader

Save the date: Lokale Helden

Zin in een muzikaal feestje? Op zaterdag 27 april wordt CC Den Hoogen Pad omgebouwd tot een gratis mini-Coachella en krijgen onze muzikale talenten de kans om te schitteren! We zijn trots om onze lokale helden Milvus, Lorenz en Sofie, Fien en Tim De Roo op het podium te verwelkomen.

Al voor de zesde maal op rij staat in heel wat Vlaamse en Brusselse steden en gemeenten lokaal muzikaal talent centraal. Enige tijd geleden riep Poppunt lokale helden in heel Vlaanderen op om deel te nemen aan het grootste muziekfeest. In Maldegem gaan we er ook volledig voor en kunnen we bevestigen dat er vier unieke bands/artiesten het beste van zichzelf zullen geven.


Programma, snacks en drinks

Wie de zaal plat zal spelen, is ondertussen ook bekend. 

  • Milvus
  • Lorenz en Sofie
  • FIEN
  • Tim De Roo

Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van CC Den Hoogen Pad open. Je hebt nog voldoende de tijd om een comfortabele plek te zoeken, want de optredens zullen om 19.30 uur dan echt van start gaan. Wie wenst, kan tijdens de optredens een lekkere versnapering of drankje in de cafetaria van Den Hoogen Pad kopen.

Stem en krijg een attentie!

Uiteraard wordt er ook dit jaar opnieuw een publieksprijs uitgereikt. Welke band/artiest deze mee naar huis mag nemen, bepaal jij! Breng je stem uit op jouw favoriete artiest en ontvang een leuke attentie! Daarnaast valt er ook een juryprijs te winnen.

Praktisch informatie

Wanneer: op zaterdag 27 april om 19.30 uur
Waar: CC Den Hoogen Pad, Elisabethstraat 3, 9991

Contact