M-bon: dé Maldegemse geschenkbon

De M-bon is het ideale Maldegemse geschenk! Zoek je nog een kadootje maar vind je nergens iets geschikt? Met de M-bon is dat verleden tijd. Je kan ermee terecht bij tal van Maldegemse handelaars én je ondersteunt onze lokale economie. Uiteraard kunnen ook niet-Maldegemnaars de M-bon kopen.

Er zijn twee types van M-bon: ter waarde van € 25 of € 10. De M-bon is één jaar geldig en geef je in één keer uit.

Het volledige reglement vind je onderaan de pagina.

Verkooppunten

  • Onthaal gemeentehuis
  • Bibliotheek Maldegem, Adegem en Kleit

Relatiegeschenk

De M-bon is het perfecte relatiegeschenk. Ondernemingen kunnen vanaf tien stuks de M-bon via factuur bestellen. Bestel ze online via "Bestelformulier M-bon".

Deelnemende handelaars

De deelnemende handelaars herken je aan de M-bonsticker aan hun vitrine of kan je hieronder in de lijst raadplegen (de lijst wordt op geregelde tijdstippen aangevuld).

Van bistro tot electrowinkel of kledijzaak, het aanbod is verrassend divers!

Handelaar of ondernemer?

Ben je een handelaar of ondernemer in Maldegem en wil je meedoen met de M-bon? Vul het online "Inschrijvingsformulier M-bon" in en wij zorgen voor de rest.

Terugbetaling

Hebben je klanten al met M-bonnen betaald? Vul het online "Terugbetalingsformulier M-bon" in en dien alle ontvangen M-bonnen in bij het Onthaal in het Gemeentehuis. Bij vragen over de terugbetaling kan je terecht bij de Financiële Dienst

De M-bon is een initiatief van gemeentebestuur Maldegem in samenwerking met de lokale handelaars.

Contact