Het mobiele communicatieplatform van Maldegem

In samenwerking met Onze Stad App ontwikkelde de gemeente de Maldegem App. Deze Maldegem App verzamelt gemeentediensten, handelaars en verenigingen samen in één app.

Naast de informatie en communicatie met tal van gemeentediensten vormt de Maldegem App ook een digitaal platform om op een eenvoudige manier in contact te komen met handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers in onze gemeente!

Wie de app download, kan zelf kiezen welke handelaars hij/zij toevoegt, welke nieuwsberichten hij/zij wil volgen en welke meldingen hij/zij wil krijgen.

Je kan de Maldegem App downloaden met je smartphone en/of tablet

Download via de App Store (Apple)

Download via Google Play (Android)

Handelaars, verenigingen, zorgverstrekkers

Wil je als handelaar, vereniging of zorgverstrekker jouw eigen pagina aanmaken op de Maldegem App?

Maak je contactgegevens, openingsuren en andere belangrijke info bekend via jouw pagina op de Maldegem App. Je krijgt de mogelijkheid om berichten naar volgers te sturen. Zo weten ze direct of je een aanbieding hebt, of wanneer een activiteit plots van uur verandert. Het gebruik van de app is gratis, ook voor uw volgers.

Wil je als handelaar, vereniging... aan de slag gaan met je app, vraag dan hier je eigen pagina aan.

Je krijgt de vraag of je reeds een applicatie hebt aangemaakt, klik op 'nee'. Daarna kies je voor 'stad' Maldegem en vervolledig je de stappen. Eenmaal je je registratie doorlopen hebt, ontvang je een verificatiemail die die je binnen de 24 uur moet bevestigen. Van zodra wij de aanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je je eigen logingegevens en kan je je hier aanmelden én aan de slag gaan!

Tip: Je pagina beheren doe je best via een desktop pc.

Opgelet: Je pagina is na je registratie niet onmiddellijk zichtbaar in de app. Je moet éérst je algemene gegevens en huisstijlgegevens invullen én op de knop 'publiceer' klikken vooraleer je pagina in de Maldegem App zichtbaar is.

Onderaan deze pagina vind je een handleiding met instructies hoe je jouw pagina aanmaakt en je app beheert.

Bij vragen kan je rechtstreeks contact opnemen met Onze Stad App via info@onzestadapp.be of tel. +32 (0)9 324 25 64.

Contact