Meetjeslandse_Meesters_event_balk.jpg

Gemeentelijke activiteiten

De aanmeldperiode voor kunstenaars om deel te nemen aan deze gemeentelijke activiteiten is afgesloten. Mocht je op de valreep toch nog willen meedoen, neem dan contact op met de cultuurdienst.

Groepstentoonstelling

Van zondag 16 juni tot en met zondag 30 juni 2019 – gemeentehuis Maldegem

Deze tentoonstelling zet niet alleen het artistiek erfgoed van de Maldegems Meesters in de kijker, maar ook het meesterschap van verschillende lokale kunstenaars. Zij laten zich voor hun werk voor deze expositie inspireren door één van de Maldegemse meesters. 

Elke werkdag van 08.30 tot 12.00 uur, ma-di-wo van 14.00 tot 16.00 uur, do van 14.00 tot 18.30 uur, za-zo van 14.00 tot 18.00 uur.

Kunstmarkt

Op zondag 16 juni 2019 – Markt Maldegem

Tijdens de jaarlijkse braderie is er van 13.00 tot 18.00 uur een kunstmarkt aan het gemeentehuis, waar tal van lokale kunstenaars hun kunsten tonen en demonstreren. In samenwerking met VHMC. 

Raamtekenroute

Van zondag 16 juni tot en met zondag 30 juni 2019 – Maldegem-centrum

Wat krijg je als tientallen tekenaars zich uitleven op de ramen van cafés, winkels en huizen? De raamtekenroute! Wandel rond en ontdek het prachtige werk van al die tekentalenten! Inspiratie haalden ze bij de Maldegemse Meesters.

Vraag vanaf 16 juni naar het gratis raamtekenrouteplan bij het onthaal gemeentehuis, de bibliotheek of het lokaal dienstencentrum. Het omvat naast een handig overzicht van alle locaties en deelnemende tekenaars ook een invulstrook voor de verkiezing van de mooiste raamtekening. 

De verkiezing van de mooiste raamtekening is ondertussen afgesloten. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De prijsuitreiking gaat door tijdens het parkfeest op zondag 7 juli 2019 in het Sint-Annapark. 

 

In samenwerking met VHMC.

Contact