Mobiel Energiehuis

In samenwerking met Wooneco (dienstverlening van Veneco) houdt het Mobiel Energiehuis sinds 2022 jaarlijks halt in Maldegem. Wooneco neemt ieder jaar een wijk uit Maldegem onder de loep op vlak van energieverbruik om zo duurzaam renoveren aan te moedigen.

Een woning die onvoldoende is geïsoleerd, verliest immers veel warmte langs het dak, muren en/of ramen. Dit energieverlies kost veel geld. Je woning isoleren, betekent investeren in de toekomst en besparen op je energiefactuur. Bovendien help je actief mee aan een beter klimaat.

Warmtescan

In de wijk, die we samen met Wooneco selecteerde, neemt Wooneco een thermografische gevelscan, ook wel een warmtescan genoemd. De bewoners van deze geselecteerde wijk worden persoonlijk uitgenodigd in het mobiel energiehuis om hun warmtescan te komen bekijken en onmiddellijk renovatieadvies te ontvangen.

Lukt het niet om in het mobiel energiehuis langs te komen, dan ben je welkom in het woon- en energieloket van Maldegem. Dit advies is volledig onafhankelijk en gratis!

In 2022 en 2023 kwam het Mobiel Energiehuis naar Maldegem-centrum. In 2024 is Adegem aan de beurt.

Meer informatie over het Mobiel Energiehuis kan je terugvinden via wooneco.be/mobielenergiehuis.

Contact