Nieuwe interactieve speelwand in Sporthal Meos

13
jan
2021

Spelen, bewegen én leren

Het gemeentebestuur kocht een interactieve sportspelmuur, een Lü-wand, aan. De Lü-wand is een beamer met geluids- en lichtinstallatie waarmee je hele leuke interactieve spelletjes kan spelen. Op die manier wil de gemeente niet enkel de sportinfrastructuur uitbreiden, maar de Maldegemnaar aanzetten tot meer sport aan de hand van innovatieve technologie. Maldegem is de eerste gemeente in Vlaanderen die een Lü-wand aankocht.

Met de Lü-wand toveren we Sporthal Meos om tot een interactieve speelzone. Je speelt in groep met én tegen de interactieve wand die reageert op jouw bewegingen en die van je teamgenoten. De Lü-wand is spannend, cool én leerrijk want het zet je niet enkel aan tot bewegen, je leert samenwerken én kan ook je brein trainen! Van peuters, kleuters tot senioren, maar ook mensen met een beperking kunnen genieten van leuke, interactieve en sportieve spelletjes.

De Lü-wand kan gebruikt worden voor sportkampen, door scholen, bedrijven, sportclubs,.. Maak van je sportdag, teambuilding of verjaardagsfeestje een unieke ervaring dankzij de Lü-wand. Meer informatie vind je op deze pagina. 

We hebben de interactieve speelmuur alvast uitgetest met een enthousiaste klas uit een Maldegemse school. 

Contact