Onze Duizendpoten verspreiden zich verder

30
mrt
2021

Wegens groot succes plaatsen we binnenkort in alle deelkernen rode en gele stoeltjes. In het Sint-Annapark breiden we de 50 stoeltjes uit met 24 loungestoelen en 20 tweezits. Goed voor in totaal 174 stoelen van de 250 stoelen (= duizend pootjes) die we de komende jaren willen voorzien.

Vorig jaar lanceerden we het project “Duizendpoten” en plaatsten we bij wijze van proefproject de eerste 50 rode en gele stoeltjes in het Sint-Annapark. Daarop kunnen Maldegemaars en bezoekers even uitrusten, een praatje slaan met elkaar of gewoon genieten van de zon, het groen en de rust.

En met succes: de stoeltjes worden het ganse jaar door gretig gebruikt en de mensen dragen er ook zorg voor! Behalve een enkeling die een paar kromme pootjes heeft en eentje dat we niet terug vinden, zijn de eerste ‘Duizendpootjes’ nog allemaal in het park aanwezig en in goede staat.  

We plaatsen in totaal 80 nieuwe stoeltjes op de volgende locaties:

  • Adegem: rond de omgeving van de kerk en aan Den Hoogen Pad (vanaf mei na de heraanplant en nieuw gras)
  • Kleit: op site van de Berken en de onthaastingszone
  • Donk: op het pleintje en het speelpleintje
  • Middelburg: op het grasplein aan de kerk en aan de kreek

In het Sint-Annapark testen we dit jaar loungestoelen en tweezits uit. Indien deze positief onthaald worden, kunnen we in de toekomst nog meer van deze types stoelen aankopen.

 

Contact