Aanvraag wielerwedstrijd

Voor iedereen (vereniging, school, privépersoon …) die in Maldegem een evenement wil organiseren, is er een uniforme aanvraagprocedure. We ondersteunen je om jouw evenement vlekkeloos te organiseren. En zo maken we het voor iedereen – organisatie, bezoekers en omwonenden – zo aangenaam mogelijk.

Bij deze aanvraagprocedure is er één aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen: het UiT-loket.

Voorwaarden

De organisator moet minstens 18 jaar zijn.Het aanvraagformulier dien je minstens dertig dagen vóór de geplande start van je evenement in bij het UiT-loket.

Aanvraag

Dien je aanvraag online in via het webformulier bovenaan deze pagina. Je kan het aanvraagformulier ook afhalen aan het UiTloket

In het formulier hebben we alle info gebundeld: gegevens over de activiteit en locatie, inname van openbaar domein en meer. Vul in of vink aan wat voor jou van toepassing is. Per onderdeel vind je handige tips.

Privacy

Gemeente/OCMW Maldegem hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en je recht op privacy. Lees ons privacybeleid via www.maldegem.be/privacy.

Ontlenen materiaal

Je kan voor jouw wielerwerdstrijd ook nadarelementen, tafels,enz. ontlenen. Neem een kijkje in het retributiereglement onderaan deze pagina en vul daarna het online formulier 'ontlenen materiaal' bovenaan deze pagina in.

Toegankelijkheid

Wij willen alle organisatoren van activiteiten in onze gemeente aanmoedigen om deze toegankelijker te maken voor personen met een beperking. De inclusieambtenaar van OCMW Maldegem kan jou heel wat tips geven om jouw evenement zo toegankelijk mogelijk te maken. OCMW Maldegem kan je ook heel wat hulpmiddelen zoals pictogrammen, hellende vlakken, draadloze micro's, enz. ontlenen. Meer informatie over toegankelijkheid vind je op de website van OCMW Maldegem.

Contact