Polyvalente zaal

 

Capaciteit Internetaansluiting Beamer Audiovoorziening Whiteboard
155 Wifi Microfoonaansluiting + Radio + Aansluiting eigen audio

 

De polyvalente zaal van het lokaal dienstencentrum bevindt zich op het gelijkvloers, achter de inkombalie. De zaal bestaat uit drie delen die kunnen verhuurd worden als één geheel of per deel. Alle delen zijn volledig afsluitbaar. De zaal heeft een totale capaciteit van 155 personen. De onderlinge delen hebben volgende capaciteit:

  • Refter: 70 personen
  • Bijkeuken: 25 personen
  • Leskeuken: 60 personen

Alle delen van de zaal beschikken over een internetvoorziening onder de vorm van een Wifi-netwerk. De aanmeldgegevens zijn ter plaatse te bekomen. Zoals in de meeste van onze zalen is er mogelijkheid tot het aansluiten van een micro.  Er kan achtergrondmuziek gespeeld worden via de ingebouwde radio. En er is de mogelijkheid om een eigen audio-apparaat (b.v.: CD-speler, laptop, smartphone) aan te sluiten.

In de Refter is een vaste beamer aanwezig waarop je jouw eigen laptop kan aansluiten.

In de Bijkeuken is een vast whiteboard aanwezig. Daarnaast beschikt ons lokaal dienstencentrum oven een mobiel whiteboard dat in alle zalen op het gelijkvloers kan opgesteld worden.

De Leskeuken is uitgerust met een bar en drankenkoelers. De zaal beschikt ook over een terras dat eveneens kan gebruikt worden wanneer je deze zaal reserveert. Tot slot kan je, bij reservatie van de leskeuken, gebruik maken van een volledig uitgeruste professionele keuken (kookplaten, oven, microgolf oven, frituurpan, ...) 

De zaal is in principe beschikbaar elke dag vanaf 8.00 uur 's morgens tot 1.00 uur 's nachts.

Vraag deze zaal online aan

Contactgegevens