Promotie activiteit

Voor de promotie van jouw activiteit kan je een beroep doen op diverse gemeentelijke promotiekanalen:

UiTkalender

De Maldegemse UiTkalender maakt gebruik van de UiTdatabank van CultuurNet Vlaanderen om culturele en vrijetijdsactiviteiten te promoten. 

Als je zelf een activiteit invoert in deze UiTdatabank en die activiteit gaat door in Maldegem, dan wordt die automatisch opgenomen in de kalender op www.uitinmaldegem.be, de UiTkalender in het gemeentelijk magazine (wel invoeren voor de deadline van het magazine!) en de Maldegem app.

Talloze andere communicatiekanalen (www.uitinvlaanderen.be, www.uitinhetmeetjesland.be, kranten, TV, radio, zonemagazines) gebruiken deze databank ook voor het aankondigen van activiteiten. Je hoeft jouw aanbod dus maar één keer door te geven en het wordt via verschillende kanalen bekendgemaakt. Surf naar www.uitdatabank.be en maak jouw account aan.

Distributiepunten

Bezorg een pakket flyers of een affiche van jouw activiteit aan het UiT-loket en zij zorgen voor de verspreiding ervan via enkele gemeentelijke distributiepunten.

Promotieborden invalswegen

Aan de Maldegemse invalswegen staan er promotieborden waarop je je activiteit kan aankondigen. Deze borden zijn 244 cm breed en 40 cm hoog. Je staat zelf in voor de opmaak van het bord, de plaatsing gebeurt door de dienst Infrastructuur. Vraag dit aan via je evenementenaanvraag (zie gerelateerde pagina's onderaan).

Promotie via sociale media

Organiseer jij een evenement in Maldegem en wil je graag wat extra promotie via facebook? Wij kunnen jou een handje helpen door jouw facebookevenement te delen.

Volg de facebookpagina van Uit in Maldegem, je vindt ze onderaan deze pagina. Maak daarna een eigen facebookevenement aan en tag daarin @Uitinmaldegem. Dit doe je eenvoudig door een '@' in jouw bericht te typen met direct daaropvolgend 'uitinmaldegem', klik dan in de suggesties op onze pagina. Zo zijn wij op de hoogte van jouw evenement en delen we het op onze pagina!

Gebruik logo 'met steun van' 

Het rood-gele Maldegemlogo wordt enkel door gemeentelijke diensten gebruikt. Via dit logo maken we aan onze inwoners duidelijk dat het een initiatief, evenement, activiteit of dienstverlening van het gemeentebestuur is. 

Organisatoren van evenementen of activiteiten in Maldegem die logistieke ondersteuning krijgen van de gemeentelijke diensten kunnen op hun communicatie (affiches, flyers, folders,...) het 'met steun van'-logo gebruiken.

Via de externe link onderaan deze pagina kan je ofwel de witte of de zwarte versie downloaden. 

Contact

 • UiTloket

  Gemeentehuis

  Marktstraat 7 , 9990 Maldegem

  Openingsuren

  • Vandaag open van 08.30 tot 12.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur
  • Morgen open van 08.30 tot 12.00 uur, van 16.00 tot 18.30 uur
  Alle openingsuren