Banner_website

Raamtekenroute - doe mee

Aanmelden als tekenaar

Aanmelden als raamaanbieder

In het kader van de tweede editie van het Festival van de MAKERS organiseert de cultuurdienst van zaterdag 18 juni tot en met zondag 2 juli 2022 een raamtekenroute door het centrum van Maldegem. De cultuurdienst is hiervoor op zoek naar tekentalent en raamaanbieders.

Teken mee

Ben je beeldend kunstenaar of teken je gewoon graag? Meld je dan zeker aan als tekenaar. Je krijgt een raam toebedeeld in het centrum van Maldegem waarop je helemaal je ding kan doen. Dit doe je niet zomaar: je raamtekening moet volledig in het teken staan van REMAKE.

Elke tekenaar krijgt via de cultuurdienst een lading raamtekenstiften. Het tekenen zelf vindt in de week of het weekend voorafgaand aan zaterdag 18 juni plaats. Deelnemers zullen samen met de raameigenaar een datum kunnen prikken.

Bied je raam aan

Wil je één of meerdere ramen van je woning of handelszaak ter beschikking stellen van een tekenaar? Laat het ons zeker weten. Let wel: alle ramen moeten zich in het centrum van Maldegem bevinden en uiteraard beschikbaar zijn van 18 juni tot en met 2 juli 2022.

Meld je vóór 18 april 2022 aan als tekenaar of als raameigenaar via een van bovenstaande knoppen en wie weet win je wel een leuke prijs! De winnaars worden tijdens het Festival van de MAKERS bekend gemaakt.

Contact