Raamtekenroute

Aanmelden als tekenaar

Aanmelden als raamaanbieder

In het kader van MAKERS organiseert de cultuurdienst van zaterdag 17 juni tot en met maandag 17 juli 2023 een raamtekenroute door het centrum van Maldegem. De cultuurdienst is hiervoor op zoek naar tekentalent en raamaanbieders.

Teken mee

Ben je beeldend kunstenaar of teken je gewoon graag? Stel je dan kandidaat! Je krijgt een raam toebedeeld in het centrum van Maldegem waarop je helemaal je ding kan doen. Dit doe je niet zomaar: je raamtekening moet volledig in het teken staan van TEMPUS FUGIT – de tijd vliegt.

Elke tekenaar krijgt via de cultuurdienst een lading raamtekenstiften. Het tekenen zelf vindt in de week of het weekend voorafgaand aan zaterdag 17 juni plaats. Deelnemers zullen samen met de raameigenaar een datum kunnen prikken.

Bied je raam aan

Wil je één of meerdere ramen van je woning of handelszaak ter beschikking stellen van een tekenaar? Laat het ons zeker weten. Let wel: alle ramen moeten zich in het centrum van Maldegem bevinden en uiteraard beschikbaar zijn van 17 juni tot en met 17 juli 2023. Dit wil zeggen dat het glas van het raam vrij is om op te tekenen en bv. niet voorzien is van stickers, posters of andere zaken.

Win een prijs!

Meld je vóór 24 april 2023 aan als tekenaar of als raameigenaar via een van bovenstaande knoppen en wie weet win je wel een leuke prijs! De winnaars worden tijdens het 11 julifeest aan CC Den Hoogen Pad op zondagavond 9 juli 2023 bekend gemaakt.

Contact