Schatten van vlieg

Enkel voor écht speurneuzen

Speel deze zomer 'schatten van vlieg', een spannende zoektocht in Maldegem!

Je kan deze schattentocht de hele zomer, van 1 juli tot en met 31 augustus, spelen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Jongere kinderen kunnen er natuurlijk ook van genieten onder begeleiding van broer of zus, mama of papa, oma of opa,..

Ken jij Rietje Kane?

Laat je dit jaar onderdompelen in de oude legende van Rietje Kane. Ga samen met hem mee op pad en vind de superleuke schat!

Aan het UiTloket in het gemeentehuis of het onthaal van de hoofdbibliotheek kan je een opdrachtenbundel afhalen. Wie geen tijd heeft om langs te komen, kan de infobundel hier ook downloaden.

Rietje Kane neemt je mee naar verschillende locaties in Maldegem-centrum en zal jou enkele vragen stellen. Op elke locatie vind je één antwoord. Als je alle antwoorden gevonden hebt, zal je één woord kunnen vormen. Heb je het woord gevonden? Snel je dan naar het gemeentehuis, want in ruil voor het juiste antwoord krijg je een superleuke schat!

Fun gegarandeerd! Rietje wacht al op jullie!

Wist je dat...

Je deze zomer ook een schatten-van-vlieg-zoektocht kan spelen in de Bibliotheek?

Ideaal bij regenweer!

Laat je voelsprieten werken en begeef je naar de bib. Verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers. Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek… Van welk gevoel hou jij het meest? Vlieg verstopte in de bib van Maldegem verrassende dingen… Benieuwd? Doe dan mee aan onze zoektocht. Kijken mag, aankomen moét.

 

 

Contact