Skate Event en live hiphop optredens - zaterdag 21/09

18
sep
2019

Skate Event

Op zaterdag 21 september kunnen lokale skaters vanaf 15.00 uur afzakken naar het skatepark achter CC Den Hoogen Pad voor een contest in de categorieën skate – 14 jaar / + 14 jaar, step en BMX. Het Skate Event is een organisatie van de jeugddienst in samenwerking met de skaters. Deelname is volledig gratis, inschrijven kan ter plaatse. Zowel beginners als ervaren skaters/steppers/BMX’ers kunnen deelnemen en ook bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De weergoden zijn ons alvast gunstig gezind!

Foto: Kai Van De Velde 

Live optredens

Aansluitend kunnen we vanaf 19.30 uur genieten van de seizoensopener in CC Den Hoogen Pad: live optredens van Karibu Orchestra en Mo & Grazz.

Karibu Orchestra

Karibu Orchestra ontstond uit de wereld-scheppende ontmoeting tussen jazz en metal, funk en hiphop. Ze brengen hedendaagse fusion-jazz die je op reis neemt doorheen complexe ritmes, bezwerende melodieën, dansbare grooves en dromerige soundscapes.

 

Mo & Grazz

Wim Verbrugghe aka DJ Grazzhoppa werkte samen met o.a. Anne Teresa De Keersmaeker, Marc Ribot, De Puta Madre en Zap mama. Samen met zijn Amerikaanse vrouw Monique Harcum vormt hij het duo Mo & Grazz. Ze mengen hiphop, funk, jazz, gospel en klassieke r&b om een uniek geluid te creëren dat alle muziekstijlen overstijgt.

Na de liveoptredens zetten we het feestje verder op de beats van DJ Naalde Stekker in de cafetaria.

Tickets: € 12 (VVK), € 15 (ADK), € 11 (KABO), € 9 (GABO en -26 JAAR)

Doorlopend drinks en foods (i.s.m. Carafan en skaters) aan democratische prijzen.

 

Info

Skate Event

050 72 86 28 | Jeugddienst Maldegem

Marktstraat 7, Maldegem

jeugddienst@maldegem.be

www.maldegem.be/skate-event

 

Live optredens

050 71 00 21 | CC Den Hoogen Pad
Adegem Dorp 16/B, Adegem
cultureelcentrum@maldegem.be

www.denhoogenpad.be

Contact