151005_jeugd.jpg

Speelpleinwerking Oranje

Naast de Gemeentelijke speelpleinwerking heb je ook de jaarlijkse speelpleinwerking vzw Oranje. Iedere dag van de zomervakantie staat er een enthousiaste ploeg moni’s klaar om je een fantastische dag te bezorgen. Iedereen kan bij Speelplein Oranje terecht, zowel jongeren met als zonder beperking. Samen spelen we superleuke spelletjes, doen we toffe uitstappen en beleven we de gekste avonturen!

Speelplein Oranje biedt ondersteuning voor kinderen met een beperking. Voor kinderen die een grote zorgbehoefte nodig hebben, voorziet Oranje een individuele begeleider.

Uitstap

 

Wekelijks plannen we een leuke uitstap met de jongeren. De extra kosten hiervoor delen we mee op het speelplein en factureren we nadien afzonderlijk. Vervoer is inbegrepen. Voor kinderen die niet meegaan op uitstap is er opvang op het speelplein (tenzij anders meegedeeld). De uitstappen kan je bekijken op de website van Oranje.

Meenemen

  • Aangepaste kledij om te ravotten
  • Lunchpakket
  • Extra drankje
  • Bij een uitstap delen we op het speelplein mee wat de kinderen extra moeten meebrengen hiervoor (bv. zwemgerief) 

Leeftijd

Speelpleinwerking Oranje is bedoeld voor kinderen die 4 jaar worden of zijn, tot en met 15 jaar, of totdat hij/zij niet meer naar school gaat.

Waar

Speelpleinwerking Oranje gaat door in de jeugdlokalen De Piramiden.

Wanneer

Tijdens de zomervakantie.

Bedrag

  • € 3 voor een halve dag
  • € 6 voor een volledige dag

Inbegrepen: koek, drankje bij het vieruurtje en verzekering. Je betaalt niet op het speelplein zelf. Na de vakantie ontvang je automatisch een factuur met het volledige bedrag van de verschillende dagen waarop uw kind naar het speelplein kwam.

Korting

Je betaalt de helft van de prijs vanaf het derde kind uit hetzelfde gezin dat op dezelfde dag deelneemt aan de speelpleinwerking. Vraag bij jouw ziekenfonds naar een tussenkomst in de kosten. Speelpleinwerking is fiscaal aftrekbaar voor kinderen tot 12 jaar. Vzw Oranje bezorgt je tijdig een fiscaal attest hiervoor. 

UiTPAS

 

UiTPAS Meetjesland

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport-, cultuur- als jeugdactiviteiten, voor iedereen! Met je UiTPAS spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten, en zo dus ook bij een namiddagje op het speelplein!

1 namiddag op het speelplein van Oranje = 1 gespaard punt op je UiTPAS!
Je kan je UiTPAS ter plaatse scannen op het speelplein van Oranje. 

 

UiTPAS met kansentarief

Wie recht heeft op een UiTPAS met kansentarief heeft ook recht op 75% korting. Geef een seintje op het speelplein dat jij in het bezit bent van een UiTPAS met kansentarief. Je ontvangt op het einde van de zomer een aangepaste speelpleinfactuur.

Inschrijven

Meld je ’s ochtends of ’s middags aan op het speelplein. Bij de eerste inschrijving vul je een medische fiche in op onze tablet. Zo hebben we direct alle info voor je kind of kinderen. Voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben, is vooraf inschrijven noodzakelijk. Neem hiervoor tijdig contact op met de verantwoordelijke.

Bij het afhalen van de kinderen vragen we om opnieuw langs te gaan bij de in- en uitschrijftafel zodat we weten dat je jouw kind of kinderen afgehaald hebt en dat ze terug veilig thuis geraken.

Contact