sport_menu3.jpg

Sport@Park Maldegem

Vanaf 1 juli tot en met 25 september bouwen we een deel van het Sint-Annapark om tot een sportieve zone. 

Strandzone

Naast het voetbalterrein vind je een strandzone waar je heel wat leuke beachsporten kan beoefenen. Thé place to be voor een leuk beachvolleybaltornooi, een partijtje beachsoccer of een wedstrijdje petanque! Je strandstoeltje openklappen en supporteren is uiteraard ook toegelaten.

Pumptrack

Zin om te stunten op wieltjes? Op en rond de heuveltjes achteraan in het Sint-Annapark voorzien we een superleuk pumptrackparcours.

Pumptrack is een fietsparcours met hobbels, bulten en snelle bochten. Je rijdt door de pumptrack zonder te trappen, maar door pompende bewegingen te maken met je armen en benen. Een pumptrack is superleuk voor BMX’ers, mountainbikers en andere waaghalzen op wielen!

Obstacle course

Naast jeugdlokalen De Piramide bouwen we een obstacle course. Een obstacle course is een hindernisbaan met ringen, touwen, monkey bars, enz. Om de eindstreep te halen moet je springen, klauteren en klimmen.

Initiaties en wedstrijden voor jong en oud

We willen iedereen aanmoedigen om deze zomer te komen sporten in het Sint-Annapark. Sport@Park Maldegem zal daarom de hele zomer vrij toegankelijk zijn.

Wie zin heeft om te oefenen op de pumptrack, te volleyballen op het sportstrand of te klimmen en klauteren op de obstacle course is meer dan welkom.

Bovendien organiseren we zelf ook heel wat leuke initiaties en wedstrijden en zal je in de sportzone ook regelmatig leuke attracties vinden zoals springkastelen, opblaasbare hindernisparcours, enz.

Binnenkort vind je hier meer informatie. 

Organiseer een activiteit in Sport@Park Maldegem 

Wil je als Maldegemse vereniging een activiteit organiseren op het sportstrand, op de pumptrack of de obstacle course? Dien je aanvraag hieronder in.

Dien hier je aanvraag in

Contact