Sportmix

17
mrt
2017

Laat kinderen diverse sporten ontdekken

Sportmix is een tienlessenreeks voor kinderen met en zonder beperking van 6 tot 12 jaar. Elke week wordt door een lokale sportclub een andere sport aangeboden. Leuk voor kinderen die graag afwisselen of verschillende sporten willen ontdekken.

De sportmix gaat de woensdagnamiddag door van 14.00 tot 15.30 uur in Sporthal MEOS. De 10 lessen-reeks start woensdag 19 april 2017. Alle data vind je via www.maldegem.be/sportmix. Inschrijven kan vanaf zaterdag 18 maart 2017 via de webshop of bij de Sportdienst.

Iedereen moet kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten

In Maldegem willen we iedereen de kans geven om op een volwaardige manier te participeren in de samenleving. De Sportdienst biedt daarom in samenwerking met Oranje deze sportmix aan voor kinderen met een beperking.

Bijkomend bieden alle gemeentelijke vrijetijdsdiensten en het Lokaal Dienstencentrum van het OCMW een kortingstarief toe voor mensen met een beperkt inkomen op hun activiteiten. Zo kan je 50 % korting krijgen bij de deelname aan deze sportmix, alle andere gemeentelijke sportactiviteiten, de Grabbelpasactiviteiten, speelpleinwerking, gemeentelijke zomerkampen of een gemeentelijke voorstelling in CC Den Hoogen Pad. Ook heel wat Maldegemse verenigingen stappen mee in dit verhaal door korting toe te kennen aan mensen die het financieel minder breed hebben. Deze verenigingen herken je aan het logo ‘vrije tijd voor iedereen’ dat op hun communicatie wordt vermeld.

Contact