facebook-header-820-x-312.jpg

De ticketverkoop seizoen 2018-2019 start zowel online als aan het loket van CC Den Hoogen Pad en het UiT-loket in het gemeentehuis op woensdag 6 juni 2018 om 9.00 uur.

Verkoopkanalen

Online

Om toegang te krijgen tot dit systeem en online tickets te kunnen aankopen, dien je je eenmalig te registreren. Na registratie ontvang je dan de nodige logingegevens om het ticketsysteem te kunnen gebruiken.

Tip: we raden ten zeerste aan om je op voorhand te registreren, zodat je bij de start van de ticketverkoop op 6 juni enkel hoeft in te loggen en meteen je tickets kan kopen. Hou bij registratie je identiteitskaart bij de hand om je rijksregisternummer in te vullen.

Tickets bestellen

Loket

Loket CC Den Hoogen Pad

Adegem-Dorp 16/B, 9991 Adegem
050 71 00 21
cultureelcentrum@maldegem.be
maandag tot vrijdag: 9.00 - 12.00 uur | woensdag: 14.00 - 17.00 uur

Het loket is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus en tijdens het kerstverlof.

Enkel cash betalen is mogelijk.

UiTloket

Marktstraat 7, 9990 Maldegem (Gemeentehuis)

maandag tot vrijdag: 8.30 - 12.00 uur
woensdag: 14.00 - 16.00 uur
donderdag: 14.00 - 18.30 uur

Bij reservatie worden je adres en telefoonnummer in ons klantenbestand opgenomen. Dit uitsluitend om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan jouw gegevens steeds opvragen, corrigeren of laten schrappen, overeenkomstig de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening bescherming). Zie ook www.maldegem.be/privacy.

Ticketprijzen

De ticketprijzen verschillen per voorstelling. Voor een volledig overzicht, klik in de kalender op het evenement waar je naartoe wil of neem een kijkje in de seizoensbrochure.

Meer informatie over de ticketprijzen vind je in het retributiereglement onderaan de pagina.

CC Den Hoogen Pad hanteert standaardtarieven en heeft daarnaast enkele voordeelformules.

VVK

De VoorVerKoopprijs: de prijs die je betaalt wanneer je je ticket vooraf koopt en je niet onder één van onze kortingscategorieën valt.

ADK

Aan-De-Kassaprijs: deze bedraagt € 3 meer dan de voorverkoopprijs.

55+-tarief

55-plussers krijgen steeds € 1 korting op de ADK- en de VVK-prijs.

-26-tarief

-26-jarigen betalen steeds het laagst mogelijke tarief per voorstelling (meestal gelijk aan GABO-tarief), ook wanneer ze een ticket aan de kassa kopen vlak voor de voorstelling.

KABO (Klein ABOnnement)

Koop je drie of vier van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan krijg je automatisch een klein abonnement. Hierdoor geniet je € 1 korting op de voorverkoopprijs.

GABO (Groot ABOnnement)

Koop je vijf of meer van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan krijg je automatisch een groot abonnement. Hierdoor geniet je € 3 korting op de voorverkoopprijs.

Verenigingentarief

Erkende Maldegemse verenigingen kunnen voor de voorstellingen voor hun leden en gezin gezamenlijk kaarten aankopen aan een voordelig verenigingentarief.

Bovendien zijn verenigingen vrij om de kaarten door te verkopen aan een iets hogere prijs (minimaal de Groot Abonnementsprijs) om zo de eigen kas te spijzen.

We verwachten dat één contactpersoon de kaartenverkoop binnen de vereniging volledig zelf coördineert en aan het secretariaat van CC Den Hoogen Pad de tickets aankoopt.

 

 

 

Contact