Ons aanbod prikkelt de zintuigen!

Benieuwd naar seizoen 2020-2021 in CC Den Hoogen Pad?

Hou vanaf 24 augustus deze website en www.facebook.com/Denhoogenpad in de gaten voor meer nieuws!

 

Verkoopkanalen

Online

Account aanmaken

Om toegang te krijgen tot de webshop en online tickets te kunnen aankopen, dien je je eenmalig te registreren. Na registratie ontvang je dan de nodige logingegevens om het ticketsysteem te kunnen gebruiken.

Tip: we raden ten zeerste aan om je op voorhand te registreren, zodat je bij de start van de ticketverkoop op 13 juni enkel hoeft in te loggen en meteen je tickets kan kopen. Hou bij registratie je identiteitskaart bij de hand om je rijksregisternummer in te vullen.

Tickets bestellen

 

Abonnement bestellen

Klik op de webshop op de knop ‘Abonnement’ en selecteer of je een KABO (klein abonnement) of GABO (groot abonnement) wil samenstellen. Meer info over deze abonnementsformules vind je hieronder onder 'Ticketprijzen'.

Opgelet: iedereen binnen het abonnement kan enkel dezelfde voorstellingen kiezen. Als je verschillende voorstellingen wil reserveren, moet je de abonnementen apart reserveren.

Je hebt wel de mogelijkheid om voor een voorstelling tickets bij te boeken aan basistarief (bijvoorbeeld voor een vriend die geen abonnement heeft). Op die manier kan je aansluitende zitjes kiezen voor het hele gezelschap.

 

Tickets aan UiTPASkansentarief bestellen

Heb je een UiTPAS met kansentarief en wil je graag online tickets bestellen? Stuur dan eerst een mailtje met vermelding van je naam en je UiTPASnummer naar cultureelcentrum@maldegem.be. Dan kunnen wij je een unieke kortingscode bezorgen om te gebruiken op de webshop.

 

Reserveren van plaatsen voor rolstoelgebruikers

Ben je rolstoelgebruiker? Geef ons aub een seintje op cultureelcentrum@maldegem.be zodat we kunnen zorgen voor een goede toegankelijke plaats.

 

Betaling en ontvangst tickets

Gelieve er rekening mee te houden dat betalen enkel mogelijk is via online betaling. Hiervoor heb je een kaartlezer en bankkaart nodig, hou deze dus bij de hand.

Nadat je je betaling hebt afgerond, ontvang je je tickets per mail zodat je ze zelf kan afdrukken en meebrengen naar de voorstelling. Heb je tickets besteld maar geen e-mail ontvangen? Ook bij je profielgegevens kan je ze downloaden.

 

Privacy

Bij reservatie worden je adres en telefoonnummer in ons klantenbestand opgenomen. Dit uitsluitend om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan jouw gegevens steeds opvragen, corrigeren of laten schrappen, overeenkomstig de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening bescherming). Zie ook www.maldegem.be/privacy.

 

Ticketprijzen

De ticketprijzen verschillen per voorstelling. Voor een volledig overzicht, klik in de kalender op het evenement waar je naartoe wil of neem een kijkje in de seizoensbrochure.

Meer informatie over de ticketprijzen vind je in het retributiereglement onderaan de pagina.

CC Den Hoogen Pad hanteert standaardtarieven en heeft daarnaast enkele voordeelformules.

VVK

De VoorVerKoopprijs: de prijs die je betaalt wanneer je je ticket vooraf koopt en je niet onder één van onze kortingscategorieën valt.

ADK

Aan-De-Kassaprijs: deze bedraagt € 3 meer dan de voorverkoopprijs.

65+

65-plussers krijgen steeds € 1 korting op de ADK- en de VVK-prijs.

-26

-26-jarigen betalen steeds het laagst mogelijke tarief per voorstelling (meestal gelijk aan GABO-tarief), ook wanneer ze een ticket aan de kassa kopen vlak voor de voorstelling.

KABO (Klein ABOnnement)

Koop je drie of vier van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan heb je een klein abonnement. Hierdoor geniet je € 1 korting op de voorverkoopprijs.

GABO (Groot ABOnnement)

Koop je vijf of meer van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan heb je een groot abonnement. Hierdoor geniet je € 3 korting op de voorverkoopprijs.

Verenigingentarief

Erkende Maldegemse verenigingen kunnen voor de voorstellingen voor hun leden en gezin gezamenlijk kaarten aankopen aan een voordelig verenigingentarief.

Bovendien zijn verenigingen vrij om de kaarten door te verkopen aan een iets hogere prijs (minimaal de Groot Abonnementsprijs) om zo de eigen kas te spijzen.

We verwachten dat één contactpersoon de kaartenverkoop binnen de vereniging volledig zelf coördineert en aan het secretariaat van CC Den Hoogen Pad de tickets aankoopt.

 

Contact