CCden hoogen pad

Klik hier om online tickets te kopen

Ticketprijzen

De ticketprijzen verschillen per voorstelling. Voor een volledig overzicht klik in de kalender op het evenement waar je naartoe wil.

Meer informatie over de ticketprijzen vind je in het retributiereglement onderaan de pagina.

CC Den Hoogen Pad hanteert standaardtarieven en heeft daarnaast enkele voordeelformules.

VVK

De VoorVerKoopprijs: de prijs die je betaalt wanneer je je ticket vooraf koopt en je niet onder één van onze kortingscategorieën valt.

ADK

Aan-De-Kassaprijs: deze bedraagt € 3 meer dan de voorverkoopprijs.

65+

  • - € 1 op alle voorstellingen
  • - € 2 op lezingen

-26

  • - € 3 op alle voorstellingen
  • - € 2 op lezingen

Abonnementen

KABO (Klein ABOnnement)

Stel je zelf samen met minimaal drie vrij te kiezen voorstellingen.

GABO (Groot ABOnnement)

Stel je zelf samen met minimaal vijf vrij te kiezen voorstellingen.

De ticketprijs binnen een KABO en GABO staat vermeld bij de voorstelling. Dit tarief wordt toegepast wanneer je aan de loketten tickets koopt of kan je online zelf selecteren door op de knop ‘Abonnement’ te klikken.

Verenigingentarief

Erkende Maldegemse verenigingen kunnen voor de voorstellingen voor hun leden en gezin gezamenlijk kaarten aankopen aan een voordelig verenigingentarief.

Bovendien zijn verenigingen vrij om de kaarten door te verkopen aan een iets hogere prijs (minimaal de Groot Abonnementsprijs) om zo de eigen kas te spijzen.

We verwachten dat één contactpersoon de kaartenverkoop binnen de vereniging volledig zelf coördineert en aan het secretariaat van CC Den Hoogen Pad de tickets aankoopt.

Tickets aan UiTPASkansentarief bestellen

Heb je een UiTPAS Maldegem met kansentarief dan krijg je 80% korting op de voorverkoopprijs. Wil je graag online tickets bestellen? Stuur dan eerst een mailtje met vermelding van je naam en je UiTPASnummer naar cultureelcentrum@maldegem.be en dan helpen we je verder. 

  

Rolstoelgebruikers, andersvaliden, personen met verminderd gehoor/zicht

Voor rolstoelgebruikers, andersvaliden en personen die minder goed horen/zien voorzien we met plezier een geschikte plek in de zaal. Geef ons wel vooraf een seintje door dit te melden bij een telefonische bestelling of door dit bij een bestelling via de webshop te noteren in het vak 'Opmerking'.

 

Wachtlijst

Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je zeker in op de online wachtlijst! Bij vrijgekomen tickets contacteren wij de mensen op de wachtlijst. 

 

Privacy

Bij reservatie worden je adres en telefoonnummer in ons klantenbestand opgenomen. Dit uitsluitend om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan jouw gegevens steeds opvragen, corrigeren of laten schrappen, overeenkomstig de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening bescherming). Zie ook www.maldegem.be/privacy.

Contact