website-banner-ccdhp.jpg

De ticketverkoop start zowel online als aan het loket van CC Den Hoogen Pad en het UiT-loket in het gemeentehuis op dinsdag 14 juni 2016 om 9.00 uur.

Verkoopkanalen

Online

Om toegang te krijgen tot dit systeem en online tickets te kunnen aankopen, dien je je eenmalig te registreren. Na registratie ontvang je dan de nodige logingegevens om het ticketsysteem te kunnen gebruiken.

Registreren kan vanaf woensdag 25 mei 2016. Hou je identiteitskaart bij de hand om je rijksregisternummer in te vullen.

Tip: we raden ten zeerste aan om je op voorhand te registreren, zodat je bij de start van de ticketverkoop op 14 juni enkel hoeft in te loggen en meteen je tickets kan kopen.

Tickets bestellen

Loket

Loket CC Den Hoogen Pad

Adegem-Dorp 16B, 9991 Adegem
050 71 00 21
cultureelcentrum@maldegem.be
maandag tot vrijdag: 9.00 - 12.00 uur | woensdag: 14.00 - 17.00 uur

Het loket is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus en tijdens het kerstverlof.

Enkel cash betalen is mogelijk.

UiT-loket

Marktstraat 7, 9990 Maldegem (Gemeentehuis)

maandag tot vrijdag: 8.30 - 12.00 uur
woensdag: 14.00 - 16.00 uur
donderdag: 14.00 - 18.30 uur

Bij reservatie worden je gegevens in ons klantenbestand opgenomen. Dit uitsluitend om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan deze gegevens steeds opvragen, corrigeren of laten schrappen, overeenkomstig de wet ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8.12.92.

Ticketprijzen

De ticketprijzen verschillen per voorstelling. Voor een volledig overzicht, klik in de kalender op het evenement waar je naartoe wil of neem een kijkje in de seizoensbrochure.

Meer informatie over de ticketprijzen vind je in het retributiereglement onderaan de pagina.

CC Den Hoogen Pad hanteert standaardtarieven en heeft daarnaast enkele voordeelformules.

VVK

De VoovVerKoopprijs: de prijs die je betaalt wanneer je je ticket vooraf koopt en je niet onder één van onze kortingscategorieën valt.

ADK

Aan-De-Kassaprijs: deze bedraagt € 3 meer dan de voorverkoopprijs. We merken dat er weinig bezoekers hun tickets aan de kassa kopen, de meeste kopen deze vooraf.

55+-tarief

55-plussers krijgen steeds € 1 korting op de ADK- en de VVK-prijs.

-26-tarief

-26-jarigen betalen steeds het laagst mogelijke tarief per voorstelling (meestal gelijk aan GABO-tarief), ook wanneer ze een ticket aan de kassa kopen vlak voor de voorstelling.

Korting - vrije tijd voor iedereen

Voor de avondvoorstellingen geldt er een standaardkorting van € 1 voor 55-plussers. Deze korting is enkel van toepassing op individuele tickets en geldt niet voor abonnementen. Het gemeentebestuur kent een korting van 50 % op de ticketprijs toe aan inwoners die het financieel iets moeilijker hebben. Als je recht hebt op een verhoogde verzekeringstegemoetkoming (RVV) kom je hiervoor in aanmerking. Je kan dit makkelijk zelf controleren. Eindigt de code onderaan je klever van het ziekenfonds tweemaal op 1, dan heb je recht op deze tegemoetkoming.

Kaarten met dergelijke korting kunnen enkel aangekocht worden aan het loket en op vertoon van het klevertje van de mutualiteit.

KABO (Klein ABOnnement)

Koop je drie of vier van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan krijg je automatisch een klein abonnement. Hierdoor geniet je € 1 korting op de voorverkoopprijs.

GABO (Groot ABOnnement)

Koop je vijf of meer van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan krijg je automatisch een groot abonnement. Hierdoor geniet je € 3 korting op de voorverkoopprijs.

Verenigingentarief

Erkende Maldegemse verenigingen kunnen voor de voorstellingen voor hun leden en gezin gezamenlijk kaarten aankopen aan een voordelig verenigingentarief.

Bovendien zijn verenigingen vrij om de kaarten door te verkopen aan een iets hogere prijs (minimaal de Groot Abonnementsprijs) om zo de eigen kas te spijzen.

We verwachten dat één contactpersoon de kaartenverkoop binnen de vereniging volledig zelf coördineert en aan het secretariaat van CC Den Hoogen Pad de tickets aankoopt.

 

 

 

Contact