Facebook_banners_seizoenstijl

Klik hier om online tickets te kopen

Ticketprijzen

De ticketprijzen verschillen per voorstelling. Voor een volledig overzicht, klik in de kalender op het evenement waar je naartoe wil of neem een kijkje in de seizoensbrochure.

Meer informatie over de ticketprijzen vind je in het retributiereglement onderaan de pagina.

CC Den Hoogen Pad hanteert standaardtarieven en heeft daarnaast enkele voordeelformules.

VVK

De VoorVerKoopprijs: de prijs die je betaalt wanneer je je ticket vooraf koopt en je niet onder één van onze kortingscategorieën valt.

ADK

Aan-De-Kassaprijs: deze bedraagt € 3 meer dan de voorverkoopprijs.

65+

65-plussers krijgen steeds € 1 korting op de ADK- en de VVK-prijs.

-26

-26-jarigen betalen steeds het laagst mogelijke tarief per voorstelling (meestal gelijk aan GABO-tarief), ook wanneer ze een ticket aan de kassa kopen vlak voor de voorstelling.

KABO (Klein ABOnnement)

Koop je drie of vier van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan heb je een klein abonnement. Hierdoor geniet je € 1 korting op de voorverkoopprijs, met uitzondering van de voorstelling van Alex Agnew.

GABO (Groot ABOnnement)

Koop je vijf of meer van de door ons geselecteerde voorstellingen? Dan heb je een groot abonnement. Hierdoor geniet je € 3 korting op de voorverkoopprijs, met uitzondering van de voorstelling van Alex Agnew.

Verenigingentarief

Erkende Maldegemse verenigingen kunnen voor de voorstellingen voor hun leden en gezin gezamenlijk kaarten aankopen aan een voordelig verenigingentarief.

Bovendien zijn verenigingen vrij om de kaarten door te verkopen aan een iets hogere prijs (minimaal de Groot Abonnementsprijs) om zo de eigen kas te spijzen.

We verwachten dat één contactpersoon de kaartenverkoop binnen de vereniging volledig zelf coördineert en aan het secretariaat van CC Den Hoogen Pad de tickets aankoopt.

Tickets aan UiTPASkansentarief bestellen

Heb je een UiTPAS met kansentarief en wil je graag online tickets bestellen? Stuur dan eerst een mailtje met vermelding van je naam en je UiTPASnummer naar cultureelcentrum@maldegem.be. Dan kunnen wij je een unieke kortingscode bezorgen om te gebruiken op de webshop.

 

 

Rolstoelgebruikers, andersvaliden, personen met verminderd gehoor/zicht

Voor rolstoelgebruikers, andersvaliden en personen die minder goed horen/zien voorzien we met plezier een geschikte plek in de zaal. Geef ons wel vooraf een seintje door dit te melden bij een telefonische bestelling of door dit bij een bestelling via de webshop te noteren in het vak 'Opmerking'.

 

Wachtlijst

Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je zeker in op de online wachtlijst! Bij vrijgekomen tickets contacteren wij de mensen op de wachtlijst. 

 

Privacy

Bij reservatie worden je adres en telefoonnummer in ons klantenbestand opgenomen. Dit uitsluitend om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan jouw gegevens steeds opvragen, corrigeren of laten schrappen, overeenkomstig de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening bescherming). Zie ook www.maldegem.be/privacy.

 

Naar aanleiding van de maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19 wordt tevens per voorstelling/lezing/jeugdfilm een aanwezigheidsregister bijgehouden van toeschouwers en medewerkers. Van deze personen worden minimaal volgende gegevens genoteerd: voornaam, familienaam en telefoonnummer. Voor de toeschouwers gaat dit om één contactpersoon per bubbel. Hij/zij zal bij een geval van besmetting de gegevens van de andere leden van zijn/haar bubbel moeten doorgeven aan de tracing-instanties.

Deze aanwezigheidslijst kan op vraag ter beschikking worden gesteld aan de bevoegde tracing-instanties. De gegevens worden tot 14 dagen na de voorstelling/lezing/jeugdfilm bewaard en daarna vernietigd.

Contact