kermis_website.jpg

Promoot jouw vereniging!

Tijdens de opening van Maldegem-kermis op vrijdagavond 13 september krijgen alle Maldegemse verenigingen terug de kans om zichzelf te promoten en hun werking in de kijker te zetten. Schrijf je dus in voor de UiTmarkt en laat van je horen!

Gemeente Maldegem biedt jouw vereniging een gratis stand aan. We voorzien verlichting en indien nodig een stopcontact. Verenigingen met verschillende afdelingen in de gemeente slaan best de handen in elkaar om een stand in te nemen. Een goed beurtrolsysteem voor de bemanning van je stand maakt het meer haalbaar.

THEMA!

Centraal thema voor deze UiTmarkt is vrijdag de 13de. Het zou leuk zijn mocht je als deelnemende vereniging hierop inspelen. Je kan dit doen door bijvoorbeeld een spelelement aan je stand te koppelen of een kleine wedstrijd te organiseren aan je stand. Het is zeker niet verplicht om iets rond dit thema te doen, maar het maakt de UiTmarkt natuurlijk wel des te leuker voor de bezoeker!

STREET AFTER WORK

Dit jaar wordt de UiTmarkt niet gecombineerd met een avondmarkt, maar wel met een heuse Street After Work. Geniet met of zonder de collega’s van heerlijke drinks, smakelijke hapjes en de beste muziek. De opgebouwde werkstress schudt en shake je in no time van je af!

Praktisch

Inschrijven

Vul het inschrijvingsformulier bovenaan deze pagina in vóór 8 juli 2019.

Tijdstip

Vrijdag 13 september, van 18.00 tot 22.00 uur. Je kan je stand opbouwen vanaf 17.00 uur.

Locatie

De standen voor de verenigingen worden opgesteld in de Marktstraat (gedeelte tussen Stationsstraat en kruispunt Markstraat-Edestraat).

Praktische richtlijnen

Ben je ingeschreven, dan volgt begin september nog een mailtje met een aantal praktische richtlijnen.

Contact