jeugd

Vakantieopvang

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) De Zandloper biedt opvang aan schoolgaande kinderen vanaf 2,5 jaar t.e.m. het zesde leerjaar. In de vakanties kan je in IBO De Zandloper Adegem terecht voor vakantieopvang.

Online inschrijven zomervakantie 

Vanaf zaterdag 4 mei om 9.00 uur

IBO De Zandloper in Adegem biedt tijdens de zomervakantie opvang aan schoolgaande kinderen t.e.m. 3de kleuter; De opvang voorziet ook voor- en naopvang voor kinderen tussen 4 en 12 jaar die naar speelplein Adegem gaan. 

Inschrijven voor opvang in de zomervakantie kan via de gemeentelijke webshop (zie rode knop) vanaf zaterdag 4 mei om 9.00 uur. 

Opgelet: Online inschrijven kan enkel als de opvang over een dossier van je kind(eren) beschikt. Maak hiervoor ruim op voorhand een afspraak via ibo@maldegem.be

Schrijf je kind(eren) hier in

Tips bij inschrijven

  • Maak op voorhand een account aan. Surf naar www.maldegem.be/webshop, klik op "aanmelden als nieuwe gebruiker" en voeg je kind(eren) toe onder "mijn profiel" > relaties. 
  • Heb je al een account? Test dan vóór de start van de inschrijvingen nog eens je login en wachtwoord en controleer op de gegevens van je kind(eren) bij "mijn profiel" > "relaties".

Contact