151005_jeugd.jpg

Vakantieopvang

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) De Zandloper biedt opvang aan schoolgaande kinderen vanaf 2,5 jaar t.e.m. het zesde leerjaar, woonachtig of schoolgaand in Maldegem. 

In de vakanties kan je in IBO De Zandloper Adegem terecht voor vakantieopvang. Je moet wel op voorhand inschrijven en beschikken over een papieren dossier alsook over een online registratie.

Herfst- en kerstvakantie

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) De Zandloper in Adegem biedt tijdens de herfst-en kerstvakantie opvang aan schoolgaande peuters/kleuters t.e.m. het zesde leerjaar.

Openingsdagen tijdens de herfstvakantie : maandag 30 oktober en dinsdag 31 oktober 2023

Openingsdagen tijdens de kerstvakantie : woensdag 3 januari, donderdag 4 januari en vrijdag 5 januari 2023

Online inschrijven

Opgelet: Online inschrijven kan enkel als de opvang over een dossier van je kind beschikt. Maak hiervoor ruim een afspraak via ibo@maldegem.be

Online inschrijven voor de vakantieopvang gaan van start vanaf :

vrijdag 29 september (vanaf 6u30-18u30) met voorrangsregel

zaterdag 30 september vanaf 9.00 uur, zolang als de max. toegelaten capaciteit niet bereikt is.

Voorrangsregel : kinderen jonger dan 6 jaar en gestart op school + kinderen die gewoonte-gebruiker zijn en minstens één keer effectief naar de opvang komen tijdens het schooljaar.

Let op : de boekingen zijn bindend dwz wat je boekt dient ook betaald te worden !

Schrijf je kind(eren) hier in

Tips bij inschrijven

  • Maak op voorhand een account aan. Surf naar www.maldegem.be/webshop, klik op "aanmelden als nieuwe gebruiker" en voeg je kind(eren) toe onder "mijn profiel" > relaties. 
  • Heb je al een account? Test dan vóór de start van de inschrijvingen nog eens je login en wachtwoord en controleer op de gegevens van je kind(eren) bij "mijn profiel" > "relaties".

Contact