Vanaf deze zomer dubbel zoveel speelpleinplezier!

31
jan
2020

De gemeentelijke speelpleinwerkingen in Adegem en Kleit zullen vanaf deze zomer de hele zomervakantie én volledige dagen open zijn.

Bijkomende activiteiten tijdens vakantieperiodes

Eén van de prioritaire acties in het meerjarenplan 2020-2025 is om tijdens vakantieperiodes bijkomende activiteiten te voorzien voor kinderen. Het college wil daarom vanaf deze zomer maximaal inzetten op de gemeentelijke speelpleinwerking. Tot vorig jaar was de speelpleinwerking af en toe gesloten tijdens de zomervakantie en enkel in de namiddag open.

Uitbreiding dagen en uren

De speelpleinwerkingen zullen open zijn van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 28 augustus (behalve op 21 juli, nationale feestdag). Bovendien kunnen kinderen er zich voortaan zowel in de voor- als namiddag uitleven. Een volledige dag spelplezier kost 8 euro.

Ook speelpleinwerking Oranje in Maldegem-centrum breidt deze zomer haar dagen uit zodat kinderen er van 1 juli tot en met 28 augustus terecht kunnen.

Ouders en kinderen vinden binnenkort meer praktische info via onderstaande pagina en in de zomerbrochure die vóór de paasvakantie wordt bedeeld via de scholen. 

Contact