Gemeente verkoopt 9 loten kasseien

20
mei
2020

De gemeente verkoopt 9 loten kasseien. De loten bestaan telkens uit verschillende maten en types en liggen gemengd gestapeld.

De loten worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden en er wordt geen detail gegeven van aantallen of gewicht.

Indien je een bod wenst uit te brengen, dien je het lot eerst ter plaatse komen bezichtigen en ontvang je een attest van plaatsbezoek. Een afspraak voor een plaatsbezoek kan je maken via tel. 050 72 86 05.

Minimumprijs

Per lot wordt een minimumprijs ingesteld. De lijst met de instelprijzen kan je raadplegen in de infobrochure onderaan deze pagina. De persoon die het hoogste bod doet, krijgt het lot toegewezen. De gemeente zal niet instaan voor het laden/vervoer van de kasseien, dit moet door de koper gebeuren. Binnen de maand na toewijzing moeten de kasseien afgehaald worden door de koper in de Steenhouwerslaan 6 in Maldegem. Het afhalen kan enkel gebeuren tijdens de kantooruren en na afspraak. 

Bod uitbrengen

Wie geïnteresseerd is, moet vóór 19 juni 2020 een bod indienen in een dubbele omslag met daarop de vermelding “bod kasseien en lotnummer”. Ook het attest van het plaatsbezoek moet je toevoegen aan jouw bod. Je dient de envelop aangetekend te versturen naar College van burgemeester en schepenen, Marktstraat 7, 9990 Maldegem.