Gemeente verkoopt voertuigen en ander materiaal

23
jun
2022

De gemeente verkoopt verschillende loten rollend- en niet rollend materiaal waaronder enkele voertuigen, machines, meubilair… De loten worden verkocht in de staat waarin deze zich bevinden. 

Bezichtigen materiaal

  • Klik op deze knop om alle materieel in de brochure te bekijken.
  • Het niet-rollend materiaal is te bezichtigen op de site van de technische dienst, Bloemestraat 45, op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli, telkens van 10.00 uur tot 15.00 uur.
  • Het rollend materiaal is te bezichtigen op de site naast het recyclagepark, Steenhouwerslaan, tijdens de werkuren en na afspraak via tel. 050 72 86 20.

Biedingen

Wie geïnteresseerd is, moet uiterlijk op donderdag 14 juli een bod indienen in een dubbele omslag met daarop de vermelding “lotnummer en omschrijving”. Je kan de envelop aangetekend versturen naar college van burgemeester en schepenen, Marktstraat 7, 9990 Maldegem. Je kan je bod ook afgeven tijdens de openingsuren aan het onthaal in de Dienst Infrastructuur, Bloemestraat 45, waar je een ontvangstbewijs krijgt. 

De persoon die het hoogste bod doet, krijgt het lot toegewezen en dient het materiaal ter plaatse in de Bloemestraat of Steenhouwerslaan af te halen. Bij toewijzing van een lot dient het lot binnen de 14 dagen te worden betaald en afgehaald. Zoniet gaat de toewijzing naar de tweede hoogstbiedende. 

Meer info over de verschillende loten kan je raadplegen in de brochure onderaan deze pagina of bij de Dienst Infrastructuur (Dienst Logistiek en Dispatch) via tel. 050 72 86 20 of infrastructuur@maldegem.be.

Contact