Vlaanderen Feest!

15
apr
2019

Ter gelegenheid van het jaarlijkse Feest van de Vlaamse Gemeenschap plant Vlaanderen Feest! een 11-daagse activiteitenwaaier. Organisatoren van een buurtinitiatief of een verenigingsactiviteit kunnen meedoen met Vlaanderen Feest!.

Wie een activiteit of evenement organiseert tijdens de 11-daagse (van vrijdag 28 t.e.m. zondag 30 juni 2019 en tijdens de Vlaamse feestweek van donderdag 4 t.e.m. donderdag 11 juli 2019), komt in aanmerking voor een feestcheque tot € 175. 

Om in aanmerking te komen, moet het evenement een open en niet-competitief karakter hebben. Het moet mensen in de periode van de 11-daagse als groep bij elkaar brengen voor positief gemeenschapsleven binnen de eigen gemeente en zonder partijpolitiek of commercieel karakter. Voor de verdere concrete invulling krijgt de inspiratie van elke organisator vrije baan. 

Alle informatie en het formulier om je kandidaat te stellen is nog tot eind april beschikbaar via www.vlaanderenfeest.eu

Op www.vlaanderenfeest.eu vind je meer concrete informatie over de vereiste kenmerken van de activiteit, over de na te leven bepalingen bij de uitwerking, over uitgaven die wel en niet in aanmerking komen voor tussenkomst en over bewijsvoering die na afloop verwacht wordt om de optie op de feestcheque om te zetten in een effectief bedrag op de rekening van uw organisatie.