Vrijetijdsaanbod herfst- en kerstvakantie

8
sep
2020

Bekijk het aanbod online

Op zaterdag 3 oktober om 9.00 uur starten de inschrijvingen voor de activiteiten tijdens de herfst- en kerstvakantie. Er staan opnieuw heel wat leuke activiteiten op het programma. Dansen, knutselen, zwemmen, schaatsen,… er is voor elk wat wils! Om snel in te kunnen spelen op mogelijke wijzigingen in het kader van COVID-19, is het aanbod voor het najaar enkel online te raadplegen via www.maldegem.be/webshop. Klik op de gewenste activiteit om info te krijgen over leeftijd, data, uren en inhoud van de activiteit.

Inschrijven  

Schrijf je kind(eren) vanaf zaterdag 3 oktober om 9.00 uur online in via www.maldegem.be/webshop.

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan kan je inschrijven door een mailtje te sturen met de naam van je kind, het UiTPASnummer en de gewenste activiteit(en) naar uitpas@maldegem.be.

Wie vragen of problemen heeft kan zaterdag 3 oktober tussen 9.00 en 11.45 uur bellen naar tel. 050 72 86 28. Inschrijven kan ook vanaf maandag 5 oktober door langs te gaan bij de Jeugddienst, het UiTloket of de Sportdienst.

Coronamaatregelen

We volgens steeds de actuele coronamaatregelen op en passen indien nodig onze activiteiten aan. We delen de groepen steeds in bubbels van max. 50 personen per week. Daarom worden ook grabbelpasactiviteiten in weekformules aangeboden. De contactbubbels kunnen eventueel verder worden onderverdeeld in kleinere groepjes. Binnen bubbels is contact mogelijk, maar bubbels onder elkaar moeten 1,5 meter afstand houden.

Buitenschoolse kinderopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar tot het zesde leerjaar ook terecht in de buitenschoolse opvang (IBO De Zandloper) in Adegem. De buitenschoolse opvang werkt met een voorrangsregel voor kinderen jonger dan 6 jaar en voor kinderen die tijdens het schooljaar minstens één keer per week komen. Je kan kinderen met voorrang online inschrijven op vrijdag 2 oktober tussen 6.30 en 18.30 uur via www.maldegem.be/webshop. De online inschrijvingen voor alle andere kinderen start zaterdag 3 oktober om 9.00 uur, ook via www.maldegem.be/webshop. Om online te kunnen inschrijven, moet de opvang over een dossier van je kind beschikken. Dat betekent dat je eenmalig op voorhand een afspraak moet maken met de kinderopvang. Alle informatie vind je op www.maldegem.be/ibo.

UiTnaschool

Naast het aanbod tijdens de herfst- en kerstvakantie, bieden de vrijetijdsdiensten ook enkele UiTnaschool-activiteiten aan. Dit zijn leuke activiteiten die je kan doen tijdens het schooljaar. Alle activiteiten vind je op www.maldegem.be/uitnaschool. Voor deze activiteiten gelden andere inschrijvingsvoorwaarden, ga dus snel een kijkje nemen!