Werken aan brug N9 en in Mevr. Courtmanslaan

17
jun
2022

Tussen maandag 20 juni en donderdag 30 juni werkt een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer aan de brug over het afleidingskanaal van de Leie (N9), tussen de Prins Boudewijnlaan en Zeelaan. Er wordt gewerkt aan de nutsleidingen in de middenberm. Het gemotoriseerd verkeer dient trager door te rijden over versmalde rijstroken. Voor fietsers en voetgangers is er beperkte hinder.

Op maandag 27 juni (en indien nodig ook dinsdag 28 juni) wordt duurzame ledverlichting aangebracht in het regenboogzebrapad aan Go! middenschool en atheneum in de Mevr. Courtmanslaan. De ledverlichting is een proefproject en past binnen het gemeentelijk actieplan om de schoolomgevingen verkeersveiliger maken.

Het deel van de Mevr. Courtmanslaan vanaf het kruispunt met de Katsweg tot en met het kruispunt met de Kanunnik Andrieslaan zal afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Het gemotoriseerd verkeer komende van de Katsweg dient verplicht naar rechts in te slaan richting centrum. Het gemotoriseerd verkeer komende van de Kanunnik Andrieslaan dient ook verplicht naar rechts in te slaan richting Gentse Steenweg. Het gemotoriseerd verkeer komende van de Gentse Steenweg dient om te rijden via de Oude Gentweg. Fietsers en voetgangers kunnen door.

 

Bovenvermelde data zijn steeds onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Contact