Winnaars tekenwedstrijd Week van de Groeilamp

2
jun
2022

De Maldegemse jeugd had de voorbije weken de kans om hun dromen in beeld om te zetten en mee te doen met een wedstrijd van Huis van het Kind Maldegem. We kozen uit de 101 ingediende tekeningen drie winnaars. Zij krijgen een leuk spelpakket en wie weet realiseren we binnenkort ook hun droom in Maldegem.

De Week van de Groeilamp ging dit jaar door van 16 t.e.m. 23 mei. Tijdens die week hebben we opvoeden en opgroeien extra in de kijker gezet met o.a. de babybeurs, onthulling tutjesboom, boekstart én een knotsgekke tekenwedstrijd.

De tekenwedstrijd is een samenwerking met de Huizen van het Kind in het Meetjesland. Als Huis van het Kind willen we graag weten waar kinderen van dromen in hun eigen gemeente. Kinderen kregen 2 weken de kans om hun dromen in beeld om te zetten en hun tekening in te dienen. Uit maar liefst 101 tekeningen hebben we 3 winnaars gekozen:

  • Mauro tekende een klimmuur. Zijn droom komt deze zomer al uit, want met Sport@Park Maldegem plaatsen we een leuk hindernisparcours in het Sint-Annapark.
  • Faye houdt van mooie kleurrijke bloemen. Zij zou Maldegem omtoveren tot een mooie fleurige bloemengemeente, dat vinden wij zeker een leuk idee!
  • Raby houdt er van om anderen te helpen, dat zie je in haar tekening. Een gemeente waar iedereen elkaar helpt, dat is iets wat we in Maldegem altijd zullen aanmoedigen.

Mauro, Faye en Raby ontvangen vandaag een spelpakket met een XXL badmintonset, leuk gezelschapsspel en een knutselpakket. Proficiat!

Contact