Haal meer uit jouw zaak met de workshops voor Maldegemse handelaars en horeca-uitbaters

Het is als zelfstandige niet altijd eenvoudig om na sluitingsuur nog ver weg een vorming te gaan volgen. Daarom brengt de gemeente, in samenwerking met SBM, de vorming voor handelaars en horeca-uitbaters naar Maldegem.

De thema’s van de workshops werden gekozen door de vereniging van handelaars VHMC.   De dienst lokale economie staat in voor de praktische organisatie.  Deze vormingen richten zich tot handelszaken, vrije beroepen, horeca,…

Diefstalpreventie

maandag 3 juni 2019

Hoe reageer je best op een winkeldiefstal? Hoe kan je signalen opvangen van verdacht gedrag? Wat kost beveiliging en hoever ga je daarin?

De inspectie op bezoek 

maandag 2 september 2019

Wat zijn jouw rechten en plichten tijdens een sociale of fiscale controle? Kan je je hierop voorbereiden? Mag de inspectie zomaar kasten openen, bestanden downloaden, agenda’s  opvragen? Hebben zij toegang tot de privélokalen? Mag je weigeren om bepaalde vragen te beantwoorden?

Eerste hulp verlenen in jouw zaak 

donderdag 17 oktober 2019

In jouw zaak komen veel mensen over de vloer. Een ongeluk is vlug gebeurd. Of iemand wordt onwel. Kordaat handelen en correct toepassen van eerste hulp kan levens redden. Maar je moet soms jouw eerste aarzeling overwinnen en durven handelen.

Info en inschrijven?

Als handelaar betaal je voor een workshop slechts 10 euro, excl. btw, syllabus inbegrepen.

Meer gedetailleerde info over de inhoud van de workshops vind je in de folder bij documenten onderaan deze pagina.  Inschrijven kan door de antwoordkaart in de folder volledig in te vullen en door te mailen naar het vermelde e-mailadres of via de link: http://www.sbmopleidingen.be/index/handelaarsmaldegem 

Praktisch

De vormingen starten om 19 uur en gaan door in het gemeentehuis (derde verdieping). Na afloop is er een netwerkmoment met een drankje aangeboden door het gemeentebestuur.

 

 

 

 

Contact