Yoga @ de bib

Yoga @ de bib

Dat kinderen regelmatig druk zijn, is helemaal niet gek. Ze krijgen immers heel wat impulsen te verwerken, moeten exploreren, leren, spelen, anderen ontmoeten ...

Om je kind te helpen om rust te vinden en spanning los te laten kun je in de bib terecht voor yoga.

Wat is dat, Yoga @ de bib?

Yoga draait niet om om ter diepst dubbelplooien, onhaalbare poses onmogelijk lang aan te houden en om ter langst op één been staan zonder om te vallen. Yoga leert je net mild te zijn voor jezelf, voor je lichaam én je geest, en te leven in het hier en nu. Mentaal rust vinden via fysieke bewegingen, dat is het uitgangspunt.

Yoga @ de bib is een tikkeltje speciaal. Yogacoachen Mandy en Nele bouwen namelijk yogasessies op rond boeken en verhalen. Wij zijn fan! Je vindt hen terug op Facebook en Instagram: Yoga Mandy en Kadee Yoga.

Wanneer gaat Yoga @ de bib door?

Vanaf september tot en met juni kan je elke voorlaatste maandag van de maand van 17 uur tot 18 uur in de bib terecht voor yoga. Bekijk de data op Uit in Vlaanderen, Facebook, het infomagazine van Maldegem of hou onze posters in de bib in de gaten.

Voor wie is Yoga @ de bib?

De sessies zijn geschikt voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar. We kunnen maximum 15 kinderen per sessie toelaten. Inschrijven kan via de Maldegemse webshop en is helemaal gratis!

Contact