Maldegem zoekt duurzame helden en wensen

31
mei
2023

Van 18 tot 25 september 2023 is het ‘Week van de Duurzame Gemeente’! Tijdens deze week zetten we in Maldegem onze duurzame helden en inspirerende wensen in de kijker! Ken jij een duurzame held? Een inwoner, leerkracht, organisatie, vereniging, school, bedrijf of … die zich inzet voor kwalitatief onderwijs en levenslang leren? Nomineer dan jouw duurzame held. Je hebt tijd tot 30 juni.

Duurzame helden

Wie is jouw duurzame held die zich inzet voor levenslang leren, wereldburgerschap, educatie rond de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s), gelijke kansen in onderwijs en kinderopvang, welzijn op school, spijbelpreventie en nog zoveel meer?

Het kan iedereen zijn! Tot vrijdag 30 juni kan je burgers, leerkrachten, organisaties, verenigingen, scholen, bedrijven of andere groepen nomineren die zich inzetten voor onderwijs in de brede zin van het woord. Dit kan via Duurzame held.

Die duurzame held zal zich engageren om de SDG’s actief uit te dragen tijdens de campagneweek van 18 tot 25 september. Voel jij je geroepen om jouw duurzame acties/projecten in de kijker te zetten op verschillende, leuke en informatieve manieren, dan is dit je kans! Op deze manier worden duurzame initiatieven die op een positieve manier bijdragen aan Maldegem als duurzame gemeente extra belicht!

Wensen over een duurzame gemeente in 2030

Als aanvullend initiatief, zijn we ook op zoek naar wensen van duurzame helden, scholen, burgers… over een duurzame gemeente in 2030. Wat zou je in de toekomst beter willen zien in onze gemeente, welke ideeën hebben jullie om eventuele problemen aan te pakken? Bezorg ons je duurzame wens via Duurzame wens en wij gaan er mee aan de slag!

Contact