Autodelen via cambio

Sinds 2018 kan je in Maldegem een cambio deelauto uitlenen.   

Heb je slechts af en toe een wagen nodig? Of ben je van plan je wegen weg te doen en over te stappen op een alternatief? Dan is autodelen iets voor jou!

Registreer je hier www.cambio.be  

Cambio autodelen biedt in maldegem 2 deelwagens aan op vaste locaties:

  1. Parking Sint-Annazwembad, Gidsenlaan 1
  2. Parking Dienst Infrastructuur, Bloemestraat 45

Cambio autodelen: dé oplossing voor wie weinig rijdt

Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Om boodschappen te doen, voor een daguitstap met je partner of gezin,… Op het einde van de rit zet je de auto terug op de parking, zodat de volgende gebruiker die gemakkelijk terugvindt.

Met cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan.  Bovendien verlost autodelen je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuring … Cambio neemt alles voor haar rekening.

Een eigen wagen kost geld, ook als hij stilstaat!

Bij cambio betaal je enkel als je de wagen gebruikt, er zijn – op het bescheiden maandelijks abonnement na – geen vaste kosten. Dit maakt cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.

Benieuwd naar hoeveel jij zou kunnen besparen? (op basis van het aantal km op de kilometerteller van jouw wagen)  Surf even langs op www.cambio.be en maak de vergelijking tussen wat jouw eigen wagen jou kost en welke de kost zou zijn bij cambio.

Milieuvriendelijker

Bij de keuze van haar auto’s houdt cambio rekening met de ecoscore van de wagens.  En elke cambio-wagen vervangt 8 tot 12 private wagens.  De milieuvriendelijke auto’s van cambio verkleinen dus meteen ook jouw ecologische ‘bandafdruk’.       

Hoe werkt het?

In 3 eenvoudige stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem: inschrijven (eenmalig), reserveren en rijden.

1. Registreer je online

Surf naar www.cambio.be en registreer je online. Eenmaal we je abonnement hebben geactiveerd, kan je de baan op.

2. Download de CambioApp en reserveer je eerste rit

Reserveer een auto voor één uur, enkele uren of voor meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek. Je kan trouwens niet enkel in Maldegem, maar ook in heel wat andere gemeenten een auto reserveren.  

Haal je auto af op de standplaats

Open je gereserveerde auto met de CambioApp en geniet van de rit zolang je wil: een uur, enkele uren, een dag, een week of langer.

Betaal in functie van je gebruik

Je ontvangt maandelijks een gedetailleerde factuur. Je betaalt per kilometer en aantal gereden uren.

Naast het bescheiden maandelijks abonnement, betaal je bij cambio enkel als je de wagen gebruikt.  Dit maakt cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.

Overtuigd? 

Registreer je hier www.cambio.be 

Contact