Terrein1

Bedrijventerrein De Campagne

Gemeente Maldegem, Veneco, Aquafin en het Agentschap Wegen en Verkeer transformeren samen het bedrijventerrein ter hoogte van Krommewege/ Vliegplein/ Steenhouwerslaan/ Industrielaan. Naast de heraanleg van het bestaande terrein (125 ha), komt er ook een uitbreiding, goed voor ongeveer 23,5 ha extra bedrijventerrein. 

De Campagne verwelkomt heel wat regionale en lokale bedrijven. Ze zorgen voor extra werkgelegenheid en kunnen de komende jaren voor een verdubbeling van het aantal arbeidsplaatsen zorgen. Daarom stellen wij deze nieuwkomers graag aan jullie voor.

Nieuwkomers regionaal bedrijventerrein

Crispyn Machines

Crispyn Machines is een gekende speler op het huidig bedrijventerrein. Het bedrijf is gespecialiseerd in computer- en niet-computergestuurde machines voor het vervaardigen van hoog nauwkeurige onderdelen in de metaalbewerking. Het bedrijf verhuist naar een perceel van 7509 m2 dat voldoet aan de stijgende vraag.

Crispyn Machines

Dugardein - De Sutter NV

De staalconstructeur Dugardein - De Sutter NV, waar door de continue expansie de huidige infrastructuur ontoereikend wordt. Op het nieuwe terrein van +/ 25 493 m2 zal het mogelijk zijn een state-of-the-art machinepark uit te bouwen, voldoende indoor stockage te voorzien en te werken aan grote projecten met omvangrijke stukken. Ook de bestaande samenwerking met lokale leveranciers zal efficiënter verlopen.

Dugardein - De Sutter NV

IMA

IMA prototype machinebouwer, ontwikkelt machines op maat van de klant en dit van concept tot opstart productie. Tot op vandaag wordt er van elke machine slechts één exemplaar gebouwd, dit bewijst de unieke dienstverlening. Klanten schakelen het bedrijf in om moeilijke processen opgelost te krijgen. De verhuis naar een perceel van 8681 m2 zorgt voor een warm nest voor het IMA-team in volle expansie en voldoende ruimte voor de omvangrijke machines. Het gebouw zal nu weerspiegelen waar IMA voor staat.

IMA

MCC Verstraete

MCC Verstraete is wereldmarktleider in de productie van in mould labels, dit zijn kunststof etiketten die gebruikt worden op verpakkingen. De huidige site op het bestaand bedrijventerrein barst uit zijn voegen en biedt onvoldoende ruimte voor extra stockage en innovaties. Een uitbreiding met 11 683 m2 rechtover het bestaande bedrijf zorgt voor een unieke opportuniteit om de groei te bestendigen.

MCC Verstraete

Potier Stone

Potier Stone is een natuursteenverwerkend bedrijf en een gevestigde waarde op het huidig bedrijventerrein. Het bedrijf onderscheidt zich door geen enkele uitdaging uit de weg te gaan en steeds op zoek te gaan naar nieuwe technieken en de grenzen van de materialen af te tasten. Op de huidige site is er geen ruimte meer om te groeien. Op het nieuwe perceel van 10 055 m2 zullen de edele materialen van Potier Stone de uitstraling krijgen die ze verdienen. Nog belangrijker is dat de verdubbeling van de oppervlakte zal zorgen voor een gestructureerde en efficiëntere werking en een verdere groei in medewerkers mogelijk zal maken.

Potier Stone

VC Wood

VC Wood filiaal Maldegem is reeds aanwezig op het bestaand bedrijventerrein. VC Wood is een houthandelsgroep met 6 filialen die hout, plaatmaterialen en half fabricaten produceert, verhandelt en vermarkt voor de professionele schrijnwerkers, dakwerkers, meubelmakers, interieurbedrijven, tuinaanleggers, bouwbedrijven... Een perceel van 12 305 m2 is een verdrievoudiging van de huidige bedrijfsoppervlakte, die een verdere groei mogelijk maakt.

VC Wood

Nieuwkomers lokaal bedrijventerrein

Cosmogroup

Cosmogroup is een wereldwijde expertise partner voor veel toonaangevende merken en professionele sportclubs op het vlak van nutrigenomica en nutrigenetica. In 2019 won het bedrijf een duurzaamheidstrofee en in 2020 zijn ze verkozen tot ambassadeur inclusief ondernemen.

Op het perceel van 5000 m2 wil Cosmogroup verder investeren in maatschappelijk verantwoord innoveren en worden de diverse afdelingen ondergebracht op één locatie. Naast het multi-omics laboratorium komen er diverse productielijnen voor gepersonaliseerde voeding en supplementen.  

Cosmogroup

De Rycke Metalworx BV

De Rycke Metalworx BV is een jong dynamisch metaalverwerkend bedrijf. De grote vraag naar toepassingen van metaal in zowel woning- als industriebouw zorgt voor een sterke groei wat resulteert in een grotere ruimtevraag. Met een perceel van 3479 m2 is er voldoende plaats voor een duurzaam bedrijf met bureau- en atelierruimte. Op het bedrijventerrein willen ze nog meer hun ambitie nl. dé referentie zijn in de regio, ontplooien.

De Rycke Metalworx BV

Recon Damage

Recon Damage is gespecialiseerd in reiniging & heropbouw na brand- en waterschade. Om verder te kunnen groeien, is een herlocatie van het bestaand bedrijf in Maldegem naar ‘De Campagne’ een opportuniteit. Het perceel van 5000 m2 biedt voldoende ruimte om efficiënt te stockeren.

Recon Damage

Serco-Construct

Serco-Construct maakt voornamelijk producten voor de bouw- en machinebouwsector. Dit kan gaan over staalconstructies, buisconstructies, loopbruggen, trappen, balustrades en werktuigbouwkunde, agrarische constructies… Voor een staalconstructiebedrijf is ruimte een key-factor om zo de efficiëntie te verhogen. Het perceel van 5000 m2 biedt voldoende ruimte voor de ontwikkeling van een productiehal.

Serco-Construct

Trenda Bouw

Trenda Bouw is een groeiend bouwbedrijf uit de regio. Door de aankoop van een perceel van 1160 m2 kan het bedrijf haar huurpand in Maldegem inruilen voor een eigen stek op het bedrijventerrein. 

De toewijs van een lot op ‘De Campagne’ zorgt er ook voor dat de relatie met de bestaande klanten en leveranciers verder kan uitgebouwd worden.

Trenda Bouw

Van Hyfte BV

Van Hyfte BV is een fabrikant van ramen, sinds jaar en dag gevestigd in Maldegem. De verhuis naar een perceel van 1136 m2 vangt de nood aan ruimte voor machines, bureaus en stockage op. Ook de uitbreiding van het machinepark wordt hierdoor mogelijk.

Van Hyfte BV

Vouwtent BV

Vouwtent BV heeft als hoofdactiviteit de online verkoop van vouwtenten en terrasoverkappingen met lamellendak. Op vandaag zijn de administratie en stockage verdeeld over een zevental verschillende locaties. Om efficiënter te werken, worden de burelen en magazijnen nu samengebracht op één vestiging op ‘De Campagne’. Met een oppervlakte van 2045 m2 op een industrieterrein is een verdere groei mogelijk.

Vouwtent BV

Info

In de infobundel onderaan deze pagina kan je alle informatie terugvinden over het gloednieuwe bedrijventerrein.

Contact